Şişecam JEC Fuarı'na Katılacak

Türkiye’nin ilk cam elyafı üreticisi olan Şişecam, cam elyaf alanında 25-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek JEC Fuarı’nda yerini alacak.

  • 11 Nisan 2023
  • Şişecam JEC Fuarı'na Katılacak için yorumlar kapalı
  • 179 kez görüntülendi.
Şişecam JEC Fuarı'na Katılacak

Türkiye’nin ilk cam elyafı üreticisi olan Şişecam, cam elyaf alanında 25-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek JEC Fuarı’nda yerini alacak. Paris’te gerçekleşecek fuarda Şişecam, kompozit alanında en üstün kalitedeki ürünlerini ziyaretçilerine tanıtacak.

Camın tüm temel alanlarında faaliyet gösteren tek global oyuncu olan Şişecam, kompozit sektörünün yüksek nitelikli ürün ihtiyacına cevap vermeye ve en üstün kalitede cam elyaf ürünlerini sunmaya devam ediyor. Şişecam, 25-27 Nisan tarihleri arasında Paris Nord Villepinte Merkezi’nde düzenlenecek olan JEC Fuarı’na katılacak. Fuarda, kompozit alanında yüksek kaliteli ürünlerini sunacak olan Şişecam kimyasallar, laboratuvar ve teknoloji alanında faaliyet gösteren sektör profesyonelleriyle de bir araya gelecek.

 

Cam elyaf alanındaki 45 yılı aşkın tecrübesiyle sektöre girdi sağlayan ve çözüm ortaklığı sunan Şişecam ayrıca rüzgâr enerjisi, elektronik, otomotiv, inşaat, savunma sanayi ve mühendislik plastiklerine yönelik olarak ürettiği keçe, çok uçlu fitil, tek uçlu fitil ve kırpma tipi cam elyafı ürün gamını fuarda sergileyerek ziyaretçileri bilgilendirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı