SMA Hastası Deniz Bebek İçin Bir Destek de Sanatseverlerden!

Çok değerli sanatçılar ve koleksiyonerler, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası 31 aylık Deniz Elmas’a destek olmak için online bir müzayedede bir araya geliyor.

  • 27 Ekim 2021
  • SMA Hastası Deniz Bebek İçin Bir Destek de Sanatseverlerden! için yorumlar kapalı
  • 381 kez görüntülendi.
SMA Hastası Deniz Bebek İçin Bir Destek de Sanatseverlerden!

Çok değerli sanatçılar ve koleksiyonerler, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası 31 aylık Deniz Elmas’a destek olmak için online bir müzayedede bir araya geliyor. Artium Modern’in ev sahipliğinde düzenlenecek online müzayedeye en seçkin eserlerini bağışlayan sanat severler, Deniz Bebek için gerekli olan tedavi masrafının karşılanması için tek yürek oluyor. 28 Ekim Perşembe günü başlayacak online müzayede 1 Kasım Pazartesi günü saat 19:00’a kadar sürecek.

“31.Online Deniz Elmas için El Ver” online müzayedesi kapsamında Deniz bebeğin tedavisine destek vermek için bir araya gelen ünlü ressam, sanatçı ve koleksiyonerler arasında Ahmet Güneştekin, Ahmet Oran, Alaaddin Hız, Ayhan Taşkıran, Bubi, Burcu Yavuz, Devrim Erbil, Ekrem Yalçındağ, Pınar Du Pre, Resul Aytemur, Murat Mizrahi, Nihal Mavigök Sungur, Nilay Özenbay ve Yücel Dönmez bulunuyor.

Online müzayede kapsamında çok değerli sanatçı ve sanatseverleri bir araya getiren Dursun Gündoğdu; “ Deniz Bebek’e umut ışığı olan, bu müzayede kapsamında katkı sağlayan tüm sanatçı dostlarıma ve sanatseverlere teşekkürlerimi sunuyorum. Umuyorum müzayededen elde edilecek gelir ile Deniz Bebek’i hep beraber Dubai’ye uğurlamayı başarırız.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı