Sodexo ve Peryön ortaklığındaki “Bu iş nereye gidiyor?” programının yeni bölümünde ‘’Çalışan bağlılığı” konuşulacak

İş dünyasının nabzını tutan "Bu İş Nereye Gidiyor?" programının ikinci bölümü 2 Aralık Perşembe günü izleyiciler ile buluşuyor.

  • 30 Kasım 2021
  • Sodexo ve Peryön ortaklığındaki “Bu iş nereye gidiyor?” programının yeni bölümünde ‘’Çalışan bağlılığı” konuşulacak için yorumlar kapalı
  • 391 kez görüntülendi.
Sodexo ve Peryön ortaklığındaki “Bu iş nereye gidiyor?” programının yeni bölümünde ‘’Çalışan bağlılığı” konuşulacak

İş dünyasının nabzını tutan "Bu İş Nereye Gidiyor?" programının ikinci bölümü 2 Aralık Perşembe günü izleyiciler ile buluşuyor. Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) ortaklığında gerçekleşen programda her ay birbirinden önemli konular mercek altına alınıyor. 

Yaşam kalitesi hizmetleri sunan, bütünleşik ve dijital çalışan faydaları platformu olma vizyonuyla projeler gerçekleştiren Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, PERYÖN ortaklığında başlattığı "Bu İş Nereye Gidiyor?" programıyla 2 Aralık’ta iş dünyası ile bir araya geliyor. Stratejik danışman, yazar ve öğretim görevlisi İdil Türkmenoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen "Bu İş Nereye Gidiyor?" programının yeni bölümünde ofislere dönüş ile beraber sıkça gündeme gelen “Çalışan Bağlılığı” konusu ele alınacak. 

Her bölümünde iş dünyasının farklı bir gündemini konu alan programda, sektörün önde gelen isimleri tecrübelerini anlatarak izleyicilere farklı bakış açıları sunuyor. “Bu İş Nereye Gidiyor?” programı, her ayın ilk perşembesi yepyeni bölümleriyle Sodexo ve PERYÖN’ün Youtube ve Facebook platformlarında canlı olarak izleyicilerle buluşuyor. Aynı zamanda izleyiciler dilediği zaman yayın kayıtlarına Youtube, Facebook, LinkedIn ve Instagram üzerinden erişebiliyor, Spotify’dan podcast olarak dinleyebiliyor.

Gündem: Şirketine Bağlı Çalışanlar 

2 Aralık Perşembe günü saat 21.15’te “Çalışan Bağlılığı” konusunu; QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Akıncılar, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucu Başkanı Emre Konuk, Kariyer.net CEO’su Fatih Uysal ve HumanGroup Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü, TÜRKONFED ve PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Özcan, farklı yönleriyle ele alarak, yenilikçi IK uygulamalarını paylaşacak. 

 

“Bu İş Nereye Gidiyor?” Program Detayları: 

Tarih: 2 Aralık

Saat: 21.15-22.30

Platform: Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve PERYÖN’ün Youtube, Facebook ve LinkedIn hesapları

Konu: Çalışan Bağlılığı 

Konuklar: QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Akıncılar, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurucu Başkanı Emre Konuk, Kariyer.net CEO’su Fatih Uysal ve HumanGroup Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü- TÜRKONFED ve PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Özcan

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı