Sonbahar’ın ilk duygusal şarkısı Aysel Aydoğan’dan

  “Gün Gelir” “Leyla Mecnun Aşk Görsün” gibi şarkılarla dinlenme rekorları kıran ve Youtube kanalında yayınladığı akustik performanslarıyla milyonlarca dinlenen güçlü yorumcu Aysel Aydoğan, sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı’ya düzenlemesi Osman Çetin’e ait yeni şarkısı “Ben Öldüm” PDND Müzik etiketiyle yayınlandı.

  • 05 Eylül 2021
  • Sonbahar’ın ilk duygusal şarkısı Aysel Aydoğan’dan için yorumlar kapalı
  • 603 kez görüntülendi.
Sonbahar’ın ilk duygusal şarkısı Aysel Aydoğan’dan
 
“Gün Gelir” “Leyla Mecnun Aşk Görsün” gibi şarkılarla dinlenme rekorları kıran ve Youtube kanalında yayınladığı akustik performanslarıyla milyonlarca dinlenen güçlü yorumcu Aysel Aydoğan, sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı’ya düzenlemesi Osman Çetin’e ait yeni şarkısı “Ben Öldüm” PDND Müzik etiketiyle yayınlandı. Soner Sarıkabadayı prodüktörlüğünde hazırlanan projede Aysel Aydoğan, dinleyicileri slow bir şarkıyla karşıladı.
 
AYSEL AYDOĞAN KİMDİR?
 
1982 yılında Ankara Bala’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Demetevler İlköğretim Okulunda, Liseyi Yenimahalle Yunus Emre Kız Meslek Lisesinde okudu. 1999 yılında Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği Korosuna girmeye hak kazandı.( 1999-2001) Bakanlık bünyesinde solist olarak yurt içi ve yurt dışı turnelerine katıldı. 2002 yılında Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümüne girdi, 2006 yılında iyi bir dereceyle mezun oldu. Adapazarı ve Ankara’da geçici olarak müzik öğretmenliği yaptı. Aynı süre içinde sahne hayatına devam etti. Bir çok sanatçının albümlerinde vokal ve düet yaptı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı