Tarihimizdeki İki Önemli Zafer Kutlu Olsun

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Malazgirt Zaferi’nin 950.

  • 27 Ağustos 2021
  • Tarihimizdeki İki Önemli Zafer Kutlu Olsun için yorumlar kapalı
  • 592 kez görüntülendi.
Tarihimizdeki İki Önemli Zafer Kutlu Olsun
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Malazgirt Zaferi’nin 950. yıldönümü ile Büyük Taarruz’un 99. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 
 
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Anadolu’nun kapılarının açıldığı Malazgirt Zaferi ve Anadolu’nun anavatan olduğu Büyük Taarruz milletimiz için dönüm noktasıdır. Milletimizin Zafer Haftası ve Malazgirt Zaferimiz kutlu olsun” dedi.
 
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, mesajında şunları kaydetti; “26 Ağustos 1071 Malazgirt Meydan Muharebesinde, düşmandan sayıca az olan şanlı Türk Ordusu, Sultan Alparslan komutasında büyük bir zafer kazanarak Anadolu’nun kapılarını ardına kadar milletimize açılmasına vesile olmuştur. Dört bir yandan işgal altına alınan Anadolu’da 26 Ağustos 1922 tarihinde Büyük Taarruz neticelenmiş ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki şanlı ordumuz, Yunanları İzmir’den denize dökmüştür. İki önemli zafer neticesinde Anadolu’nun Türk yurdu olması tamamen sağlanmış ve kalıcı hale gelmiştir. Milletimiz için önemli olan zaferlerin mimarları Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin Zafer Haftası ve Malazgirt Zaferimiz kutlu olsun.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı