TDP Çorum İl Başkanı Engin Erenler, “Sabrın Sonu Selamet Oldu”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler, “Kurultayda şunu gördüm 2011 yılında dağa taşa yazdığımız çare Sarıgül’ün emekleri var.

  • 30 Eylül 2021
  • TDP Çorum İl Başkanı Engin Erenler, “Sabrın Sonu Selamet Oldu” için yorumlar kapalı
  • 516 kez görüntülendi.
TDP Çorum İl Başkanı Engin Erenler, “Sabrın Sonu Selamet Oldu”
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler, “Kurultayda şunu gördüm 2011 yılında dağa taşa yazdığımız çare Sarıgül’ün emekleri var. Sabrın sonu selamet derlerdi büyüklerimiz. Yapamazsın beceremezsin dediler, hep istifamı beklediler, taş çıksa da önüne takılsa dediler ama şunu bilemediler, Mustafa Sarıgül liderimi hesap edemediler” dedi.
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin 1'inci Olağan Genel Kurultayı'nda 635 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.
Kurultay sonrası açıklama yapan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler, “Kurultayda şunu gördüm 2011 yılında dağa taşa yazdığımız çare Sarıgül’ün emekleri var. Sabrın sonu selamet derlerdi büyüklerimiz. Yapamazsın beceremezsin dediler, hep istifamı beklediler, taş çıksa da önüne takılsa dediler ama şunu bilemediler, Mustafa Sarıgül liderimi hesap edemediler. Bizler yaptığımız bu kurultay ile Türkiye Değişim Partisi’nin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü gösterdik. Bundan sonraki süreç için heyecanımız daha da arttı. Çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Milletimiz için, geleceğimiz için bu ülkenin içinde bulunduğu bu durumdan kurtulması için emin adımlarla ilerliyoruz. Halkımız için, bu toprak için çalışmaya devam. Tebrikler Mustafa Sarıgül. Teşekkürler güzel ülkem” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı