TDP’li Erenler: “Hudut namustur, kimse elini kolunu sallayarak ülkeye giremez”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler, Türkiye’ye yönelik mülteci akınına ilişkin konuştu.

  • 18 Ağustos 2021
  • TDP’li Erenler: “Hudut namustur, kimse elini kolunu sallayarak ülkeye giremez” için yorumlar kapalı
  • 471 kez görüntülendi.
TDP’li Erenler: “Hudut namustur, kimse elini kolunu sallayarak ülkeye giremez”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler, Türkiye’ye yönelik mülteci akınına ilişkin konuştu. Başkan Erenler, “Hudut namustur, hiç kimse kontrolsüz, plansız ve elini kolunu sallayarak ülkeye giremez” dedi.
Türkiye’de son günlerde meydana gelen mülteci akını ve vatandaşların mültecilerin kontrolsüz ve düzensiz olarak ülkeye girişine izin verilmesine yönelik tepkileri dinmek bilmiyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Çorum İl Başkanı Engin Erenler de vatandaşın bu hassasiyetini gündeme getirerek açıklamada bulundu. Düzensiz olarak ülkeye giriş yapan kişilerle ilgili konuşan Başkan Erenler şunları söyledi:

 

“İKTİDAR BU TEHLİKELİ PLANDAN VE ATEŞLE OYNAMAKTAN VAZGEÇMELİ”

“İktidarın Türkiye’yi yol geçen hanına çevirmesine vatandaşlarımızın olduğu gibi biz de son derece tepkiliyiz. Halk ekonomik krizle, asgari ücretle, işsizlikle, kısaca geçim derdi ile boğuşurken ideolojik planlamalar uğruna sormadan, sorgulamadan, ellerini kollarını sallayan herkesi ülkeye alamazsınız. Ne düşünülüyor ne planlanıyorsa iktidar bu tehlikeli plandan ve ateşle oynamaktan bir an önce vazgeçmeli. Bu ülke kimsenin babasının çiftliği değil. Bu kontrolsüz, plansız, düzensiz mülteci akını bu şekilde devam ederse ülke bunu kaldıramaz ve iktidar bu yükün altında ezilir. O yüzden ivedi şekilde sınırlarımız içine girenler, geldikleri yoldan aynı şekilde gönderilmelidir ya da bu iş düzenli bir şekilde halledilmelidir. Unutulmamalıdır ki hudut namustur!”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı