The Marvelous Mrs. Maisel Dizisinin 14 Nisan'da Prime Video'da Yayınlanan Beşinci ve Final Sezonunun Resmi Fragman ve Görselleri Paylaşıldı

The Marvelous Mrs.

  • 18 Nisan 2023
  • The Marvelous Mrs. Maisel Dizisinin 14 Nisan'da Prime Video'da Yayınlanan Beşinci ve Final Sezonunun Resmi Fragman ve Görselleri Paylaşıldı için yorumlar kapalı
  • 160 kez görüntülendi.
The Marvelous Mrs. Maisel Dizisinin 14 Nisan'da Prime Video'da Yayınlanan Beşinci ve Final Sezonunun Resmi Fragman ve Görselleri Paylaşıldı

The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin 5. Sezonu 14 Nisan’da üç bölümlük prömiyerle başladı ve takip eden her hafta yeni bir bölüm yayınlanacak.

Prime Video’nun çığır açan ve çok sevilen The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin beşinci ve final sezonu için hazırlanan resmi fragmanını yayınladı. Hayranlarının altı yıldır keyifle izlediği dizi, 26 Mayıs’taki finaline kadar her hafta üç bölümlük prömiyeri ve yeni bölümleriyle 14 Nisan 2023’te final perdesini kaldırdı.

Fragmanda da görüldüğü gibi Midge, beşinci ve final sezonunda hayallerindeki başarıya her zamankinden daha yakın ama her zamankinden daha yakın olanın hala uzakta olduğunu fark ediyor.

Bu sevilen dizinin destansı, komik, duygusal ve son sezonu,  Milo Ventimiglia ve Kelly Bishop da dahil olmak üzere bazı tanıdık yüzlerin geri dönüşünü içeren muhteşem bir veda için bizi zamanda geri götürüyor..

 Yaratıcı  Amy Sherman-Palladino ve yönetici yapımcı  Daniel Palladino, geçen yılki Dördüncü Sezon finalinden bu yana dizinin “son görüntülerinin” ve “son anının” ne olacağını biliyorlar.
 

Ödülleri silip süpüren The Marvelous Mrs. Maisel şimdiye dek En İyi Komedi Dizisi dahil 20 Primetime Emmy Ödülü kazandı. Ayrıca altı Critics Choice Ödülü, dört Screen Actors Guild (SAG) Ödülü ve üç Altın Küre Ödülü kazanan The Marvelous Mrs. Maisel en beğenilen ve sevilen televizyon dizilerden biri haline geldi ve yayın sektöründe oyunun kurallarını değiştirdi. 

Pek çok ünlü dizinin yaratıcısı Amy Sherman-Palladino ve yönetici prodüktör Daniel Palladino’nun imzasını taşıyan The Marvelous Mrs. Maisel dizisinin senaristliğini ve yönetmenliğini de Sherman-Palladino ve Palladino üstlenirken kadroda Emmy ödüllü Rachel Brosnahan, dört Emmy ödüllü Tony Shalhoub, üç Emmy ödüllü Alex Borstein, Emmy adayı Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, SAG ödüllü Reid Scott, Alfie Fuller ve Jason Ralph yer alıyor.
 

MAISEL – BEŞİNCİ SEZON SİNOPSİSİ 

Midge, beşinci ve final sezonunda hayallerindeki başarıya her zamankinden daha yakındır ama her zamankinden daha yakının hala uzakta olduğunu fark eder.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı