TOD Türkiye’ye Geliyor! Süper Lig Heyecanı TOD’da Yaşanacak

beIN MEDIA GROUP’un dijital içerik platformu “TOD” Türkiye’ye geliyor.

  • 05 Kasım 2022
  • TOD Türkiye’ye Geliyor! Süper Lig Heyecanı TOD’da Yaşanacak için yorumlar kapalı
  • 159 kez görüntülendi.
TOD Türkiye’ye Geliyor! Süper Lig Heyecanı TOD’da Yaşanacak
  • beIN MEDIA GROUP’un dijital içerik platformu “TOD” Türkiye’ye geliyor. 

 

  • Dizilerden belgesellere, yerli ve yabancı filmlerden eğlence programlarına ve Spor Toto Süper Lig ve EPL gibi canlı spor içeriklerine uzanan zengin portföyüyle  üyelerine birçok alternatif sunan platform, kullanım kolaylığının yanı sıra kişiye özel yayın akışı da sağlıyor. 

 

  • beIN CONNECT paketlerinden herhangi birine sahip üyelerin ek bir ücret ödemeden daha iyi bir deneyim yaşayacağı TOD, 21 Kasım 2022 tarihinden itibaren Android ve iOS cihazlar, Apple TV ve Smart TV’ler ve aynı zamanda todtv.com.tr web sitesi üzerinden erişilebilir olacak.

 

Yepyeni marka yüzü ve içerik çeşitliliğiyle izleyicilerine eşsiz bir deneyim sunacak olan dijital içerik platformu TOD, Türkiye’ye geliyor. Eğlenceden spora uzanan zengin portföyünü dünya genelinde üyeleriyle buluşturan platform, benzersiz içerikleriyle 21 Kasım’dan itibaren Türkiye’de de yayına başlıyor.

 

beIN CONNECT paketlerinden herhangi birine sahip üyelerin ek bir ücret ödemeden daha iyi bir izleme deneyimi yaşayacağı TOD, 21 Kasım 2022 tarihinden itibaren Android ve iOS cihazlar, Apple TV ve Smart TV’ler ve aynı zamanda todtv.com.tr web sitesi üzerinden erişilebilir olacak. 

 

Türkiye’nin en zengin spor içeriği paketi ve 10.000 saati aşkın eğlence içeriği TOD’da

Üyelerine 10.000 saatten fazla premium eğlence içeriğinin yanı sıra canlı spor içeriklerine özel erişim sunarak dijital yayın pazarına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan “TOD”, sayısız ödüllü 1000’den fazla yerli ve yabancı film, 100’den fazla dizi ile 100’den fazla belgeseli üyeleriyle buluşturmayı hedefliyor. 

 

TOD üyesi sporseverler Spor Toto Süper Lig, Premier Lig, Ligue 1, Bundesliga, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve WTA turnuvalarını izleyebilecek. Eğlence tutkunları da diledikleri zaman diledikleri yerde TOD ORIGINALS içerikleri başta olmak üzere birçok kaliteli yerli-yabancı dizi, film ve belgeselin tadını çıkartabilecek. Dünya çapında ilgiyle takip edilen, ödüllü ve popüler HBO dizileri de TOD’un geniş içerik kütüphanesinde yer alacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı