Toplu Yaşam ve Eğlence Alanları İçin İklimlendirme Çözümü: LG MULTI V 5

LG, rezidans, otel, hastane, okul, AVM, iş yerleri ve kamu binaları gibi toplu halde uzun zaman geçirilen binalar için gelişmiş iklimlendirme çözümü LG MULTI V 5’i sunuyor.

  • 27 Ağustos 2021
  • Toplu Yaşam ve Eğlence Alanları İçin İklimlendirme Çözümü: LG MULTI V 5 için yorumlar kapalı
  • 526 kez görüntülendi.
Toplu Yaşam ve Eğlence Alanları İçin İklimlendirme Çözümü: LG MULTI V 5

LG, rezidans, otel, hastane, okul, AVM, iş yerleri ve kamu binaları gibi toplu halde uzun zaman geçirilen binalar için gelişmiş iklimlendirme çözümü LG MULTI V 5’i sunuyor.

LG MULTI V 5, maliyetleri en aza indirirken maksimum enerji verimliliği sağlıyor ve İkili Algılama Kontrolü ile nem ve sıcaklığı algılayarak kontrolünü sağlıyor.

 

İklimlendirme sistemlerine belki de en fazla ihtiyaç duyulan dönemdeyiz. Son yıllarda artan sıcaklıkların üst seviyeye ulaşması içerisinde bulunulan alanları serinletmeyi zorunlu kılarken, koronavirüs tehdidi ise, kullanılacak iklimlendirme sistemini seçerken ekstra dikkatli olmayı gerektiriyor. Sadece konfor değil, sağlık için de rolü gittikçe önem kazanan iklimlendirme sistemi seçiminde, toplu yaşam alanları ve ticari işletmeler, iklimlendirme sistemlerinin işletmelerinin koşullarına ve hijyen kurallarına uygunluğunun yanı sıra, binanın yapısına uyum sağlamasını ve enerji dostu olmasını da önemsiyor. Kullanıcılara ileri teknolojiye sahip, entegre bir çözüm sunan LG MULTI V, üst düzey konfor sağlarken işletme maliyetlerini en aza indiriyor, maksimum enerji verimliliği sağlıyor.

 

Kullanıcılara en iyisini sunmak için tasarlanan LG MULTI V 5, yenilikçi teknolojiler ile dünyadaki en iyi enerji verimliliğini sunuyor. Isı enerjisini bir bölgeden diğerine transfer ederek enerji tüketimini en aza indiren LG MULTI V. soğutmada 3, ısıtmada 10, mevsimsel verimlilikte (soğutma) 21 enerji verimliliği sağlıyor. Tek bir ünite 26 HP’ye kadar kapasite sağlıyor, bu nedenle daha az dış ünite gerektiriyor. Bu da, geleneksel bir modele kıyasla toplam kurulum alanında 23’e varan, ürün ağırlığında ise yüzde 15’e varan bir tasarruf sağlıyor. Yenilikçi teknolojilerle dünyadaki en iyi enerji verimliliğini sunan LG MULTI V, LG’nin özel “Ocean Black Fin” ısı eşanjörü sayesinde, ısıtma süresinde günde 11 artış, güç girişinde ise 7 azalma sağlıyor.

 

LG MULTI V 5’in çift algılama sistemi “Dual Sensing Kontrolü”, ekonomik ve konforlu çalışma için hem nemi hem de sıcaklığı algılıyor, böylelikle soğutma yükünü kolaylıkla yönetebiliyor. Konforlu soğutma opsiyonu ile, durmadan hafif soğutma modunda çalışmayı sürdürmeye yardımcı oluyor. Hassas yoğunlaşma noktası tahmini ısı eşanjöründe buz çözmeyi geciktirip ısıtma süresini arttırıyor. Üstün İnverter Kompresörü ise, enerji verimliliğini arttırırken kompresör güvenilirliğini geliştiriyor. 

 

LG MULTI V, merkezi kontrol sistemi sayesinde, PC, akıllı telefon ya da tabletten kolaylıkla yönetilebiliyor. Bir merkezi kontrol ünitesi 128 iç ünitenin kontrolüne imkan tanırken, entegrasyon ile 8.192 birim kontrolü tek elden yapılabiliyor. Sistemin kullanıcı dostu ara yüzü personel eğitimi de gerektirmiyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı