TotalEnergies, motosiklet pazarında iki güçlü distribütör ile iş birliği yaptı

Türkiye’de 30 yılı aşkın bir süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, motosiklet pazarındaki konumunu yeni iş birlikleri ile güçlendiriyor.

  • 15 Mart 2023
  • TotalEnergies, motosiklet pazarında iki güçlü distribütör ile iş birliği yaptı için yorumlar kapalı
  • 162 kez görüntülendi.
TotalEnergies, motosiklet pazarında iki güçlü distribütör ile iş birliği yaptı

Türkiye’de 30 yılı aşkın bir süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies Turkey Pazarlama, motosiklet pazarındaki konumunu yeni iş birlikleri ile güçlendiriyor.

TotalEnergies’in motosiklet yağları distribütörleri Öz Reha Motor Yağları ve Teknopet Madeni Yağlar oldu.

Şanlıurfa’da 1977 yılında bölgenin ilk madeni yağ firması olarak kurulan ve 41 şehre satış ve dağıtım yapan Öz Reha Motor Yağları, üstün hizmet anlayışı ile ELF Moto ürün serisinin satış, pazarlama ve dağıtımını gerçekleştirecek.

20 yıllık madeni yağ sektör tecrübesi neticesinde 2022 yılında İzmir’de kurulan, alanında uzman satış ve servis altyapısına sahip Teknopet Madeni Yağlar ise faaliyet alanına ELF markalı motosiklet yağlarının satış, pazarlama ve dağıtımını da ekledi.

Koruma ve üstün performans sağlayan ELF Moto ürün serisi

Motosiklet kullanıcıları için özel olarak geliştirilen ve performansı tutkuya dönüştüren ELF Moto serisi, 2 zamanlı ve 4 zamanlı motosiklet ve scooterları yüksek hız, sıcaklık ve aşırı yük altında koruyor. Motor korumasını sağlamak ve ekipmanların performansını artırmak üzere en son araştırmalar ve en ileri teknolojilerden yararlanılarak geliştirilen ELF Moto serisi bakım ve performansı birlikte sunuyor.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Ticari Direktörü Mehmet Selçuk konuyla ilgili, “Hikayesi 1967 yılına kadar uzanan ELF, temel değerleri olan performans tutkusu, teknolojik uzmanlık ve birinci sınıf ürün kültürüyle dünya çapında efsanevi bir marka olmaya devam ediyor. Otomobiller, motosikletler ve ağır hizmet araçları için özel madeni yağ serilerine sahip ELF’in ürün yelpazesi çok geniş. Motor sporlarındaki köklü deneyimi ile motosiklet dünyasında da çok güçlü bir marka bilinirliğine sahip. ELF, motosiklet üreticilerinin ilk dolum ve servis yağı olmasının yanı sıra motosiklet yarışlarında da çok uzun yıllardır başarısıyla kendini kanıtladı. MotoGP, FIM Dünya Dayanıklılık Şampiyonası ve World Superbike’ta benzersiz şampiyonluklarla ELF performansı yıllardan beri en iyi şekilde temsil ediliyor. Ayrıca Kawasaki ile 2007 yılından bu yana motor sporlarında devam eden ortaklığımız sonucu geliştirilen Kawasaki motorlarına özel bir ürün serisi bulunuyor. Hızla büyüyen ve gelişen motosiklet pazarındaki konumumuzu, en üst seviyede hizmet sunan distribütör iş ortaklarımız ile güçlendirmeye de devam ediyoruz. Kaliteli, güvenilir ve üstün performanslı ürünlerimizi sektördeki paydaşlarımıza sunmak ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz bu iş birliklerinin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı