TP Vision, Premium Philips Fidelio Kalitesini Gerçek Kablosuz Kulaklıkla Birleştiriyor

 Philips Fidelio T1; gerçek kablosuz kulaklık pazarında dizayn, yapı ve ses kalitesi olarak standartları belirliyor.

  • 31 Ağustos 2021
  • TP Vision, Premium Philips Fidelio Kalitesini Gerçek Kablosuz Kulaklıkla Birleştiriyor için yorumlar kapalı
  • 486 kez görüntülendi.
TP Vision, Premium Philips Fidelio Kalitesini Gerçek Kablosuz Kulaklıkla Birleştiriyor

 Philips Fidelio T1; gerçek kablosuz kulaklık pazarında dizayn, yapı ve ses kalitesi olarak standartları belirliyor.

  • İki-yönlü akustik tasarımla birleştirilmiş 10mm’lik dinamik ve dengelenmiş armatür sürücüler; olağanüstü, zengin, detaylı Fidelio ses kalitesi ni garanti ediyor. 
  • Geliştirilmiş hibrit gürültü engelleme sistemi ve kusursuz pasif ses izolasyonu, en gürültülü ortamlarda bile üst düzey ses kalitesi sunmak için tasarlandı.
  • Altı farklı boyutta tasarlanan kulakiçi kulaklık silikonu ve üç adet ComplyÔ  köpük kulaklık ucu; kullanım sırasında mükemmel uyum ve konfor sağlıyor.  
  • LDAC codec desteği ve Kablosuz 5.2 Bluetooth teknolojisi, yüksek çözünürlüklü kablosuz ses kalitesi amacıyla güvenilir bağlantı sunuyor. 
  • Aktif Gürültü Önleyici özelliği açıkken 9 saatlik pil ömrü ve şarj kutusuyla 25 saatlik çalma süresi sunuyor
  • Toplamda iki saatte full şarj edilebilen kulaklık, 15 dakikalık hızlı şarjla ekstra bir saat daha çalma süresi sağlıyor. 
  • Premium Fidelio kulaklıklar Avrupai tasarımı, metal ve Muirhead deri detaylarıyla göze çarpıyor. Siyah ve gümüş olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor
  • Philips Kulaklık Uygulaması üzerinden ses ayarı yapılabiliyor ve önceden ayarlanmış Aktif Gürültü Önleyici modlarına kolayca erişim sağlanıyor.    

 

  Philips Fidelio; yeni Philips Fidelio T1 modelinin lansmanıyla, Gerçek Kablosuz (TWS) kulaklık pazarında görünüm, hissiyat, ürün kapasitesi ve performans açısından  çıtayı yükseltti.   

 Tüm Philips Fidelio ürünleriyle birlikte anılan bir sıfat haline gelen ‘’premium’’; ürünlerin en iyi ses kalitesiyle üst düzey tasarım birleşiminden oluştuğunu yansıtmak için kullanılıyor.

 Philips Fidelio TI de bulunan Fidelio imzasını taşıyan sıcak, naturel, orta ses frekansı, doğru bas ve derinlik detayları kullanıcısına zengin bir müzik deneyimi yaşatmak için özel olarak tasarlandı. 

İki-yönlü akustik tasarımla birleştirilmiş 10mm’lik dinamik ve dengelenmiş armatür sürücüler; olağanüstü, zengin, detaylı Fidelio ses kalitesini garanti ediyor. 

 Philips Fidelio T1 LDAC kodek sayesinde yüksek çözünürlüklü ses kalitesini kablosuz bir şekilde kullanıcısına deneyimletiyor.  

 Her kulaklıkta üçer adet bulunan toplam altı mikrofon, maksimum seviyede gürültü önleme kapasitesine sahip.  

 Gürültü önleme; mükemmel pasif gürültü engelleme ve altı farklı boyutta sunulan üç  ComplyÔ köpük kulakiçi kulaklık silikonu sayesinde kulaklık üst düzey bir ses performansı sunuyor. 

 Kablosuz 5.2 Bluetooth teknolojisi ve Google Fast Pair; otomatik olarak Android aygıtlarla kolayca eşleşiyor. Kulaklıkta bulunan kolay kullanımlı tuşlar; parçaları oynatmak, atlamak ve duraklatmak için kullanım kolaylığı sağlıyor. Bas-konuş ve Google Asistan sayesinde kulaklığa uzaktan da komut verilebiliyor. 

 Aktif gürültü önleme özelliğiyle, 9 saatlik kesintisiz çalma süresi sunan pil ömrü, şarj kutusuyla beraber 25 saatlik çalma kapasitesine sahip olabiliyor. Kulaklık ayrıca, aktif gürültü önleme özelliği kapalıyken 35 saatlik çalma süresi sunuyor. 

Kulaklığın tam şarj olabilmesi için yalnızca iki saat yeterli. 15 dakikalık hızlı şarj desteğiyle ekstra bir saat daha kullanılabiliyor. 

IR aşınma sensörü sayesinde kulaklığın teki takılı olduğunda müziği tek tarafa entegre ediyor. 

IPX4 sertifikasına sahip kulaklıklar, açık havada kullanım için de uygun. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı