Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Büyükşehir Belediyesi Zafer Atıcılar Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

  • 08 Ekim 2021
  • Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı için yorumlar kapalı
  • 527 kez görüntülendi.
Tübitak 4006 Bilim Fuarı Açıldı

Büyükşehir Belediyesi Zafer Atıcılar Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. 

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışına İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cevdet ATAOĞLU, Osmangazi Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Kadir YIKILMAZ, Mustafa SAYIN ve Kahraman ŞIK, okul hayırseveri Davut ÇALIŞKAN, Ermetal Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Kosova Fahri Konsolosu Fahrettin GÜLENER, Kosova Üsküp Eğitim Koordinatörü Recep GÜNDÜZ, çok değerli okul müdürleri, okul aile birliği üyesi veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bilim Fuarında öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı birbirinden farklı ve özgün 18 proje yer alıyor.

Öğrenciler, hazırladıkları bu özgün ve değerli çalışmalarını fuar ziyaretçilerine aktarıyor. Etkinlikte bilime ve çalışmalara ilgili tüm misafirler öğrencileri dikkatle dinleyip projeler hakkında bilgi sahibi oldular. 

Büyükşehir Belediyesi Zafer Atıcılar Ortaokulu Müdürü Hüseyin ORHAN, yapılan etkinliğe dair "Bilim Fuarı'na gösterilen ilgiden dolayı memnunuz. Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve bilime katkı sunmak adına merak duygusunu hiç yitirmemelerini istiyoruz. Ziyaretçilerimiz fuar içerisinde ilgili projeler hakkında öğrencilerden bilgi alabiliyor. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılması noktasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyorum." dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı