Tumblr Hesap Nasıl Silinir? Tumblr Hesap Silme

Konuya puan ver!

Tumblr sosyal medya sitesinde pek çoğumuzun hesabı bulunmaktadır. Nasıl Facebook, Twitter, Instagram sosyal medya olarak adlandırılıyor işte Tumblr’da bu uygulamalar gibi bir sosyal medyadır. Peki Tumblr hesap nasıl silinir? Tumblr hesap silmek için ne yapmak gerekiyor. Bu makalemizde sizlere Tumblr hesap silme hakkında bilgi vereceğiz. Hesap silme işlemine geçmeden önce Tumblr nedir hakkında sizlere bilgi vererek bilmeyenler için Tumblr sitesini tanıtalım.

Tumblr Nedir?

Tumblr sosyal medya sitesi sizlerin fotoğraf ve video paylaşmanıza yaran bir uygulamadır. Diğer sitelerden farklı olarak kullanıcılara Tumblr bir blog vermekte ve sizlerde bloğunuzu istediğiniz gibi düzenleyebilmektesiniz. Blogunuzda isterseniz kendinizi tanıtabilir, fotoğraflarınızı ekleyebilir ya da düzenli olarak çektiğiniz videoları paylaşabilirsiniz. Peki Tumbl hesap nasıl silinir? Tumbl hesap silmek işlemi nasıl yapılır.

Tumblr Hesap Nasıl Silinir?

Şimdi gelelim Tumblr hesap nasıl silinir sorusunun yanıtına. Tumblr hesabınızı silmeniz için ”https://www.tumblr.com/account/delete?redirect_to=/settings/account” linkini takip etmeniz gerekmektedir. Eğer Tumblr hesabınız giriş yapılıysa otomatik olarak silmeyi onaylama bölümü gelecektir. Ancak hesabınız açık deilse öncelikle Tumblr sitesine girerek hesabınıza giriş yapın.

Şimdi karşınıza bazı yazılar gelecek ve bu yazılarda şimdiye kadar paylaşmış olduğunuz yazılar, fotoğraflar, videolar, düzenlemiş olduğunuz temalar, beğendikleriniz vs. gibi her şeyin silineceği belirtilmektedir. Yani Tumblr hesabınızı silmeden önce bunu bir kez daha düşünün aksi halde geri dönüşü olmayabilir. Eğer her şeye kabulüm diyorsanız tumblr hesap silme bağlantısına tıklabilir ve her şeyi tamamen silebilirsiniz.

Tekrar Aktif Edemezsiniz

Facebook’ta ve Instagram’da olduğu gibi heasbı dondurayım daha sonra belki açarım gibi bir durum Tumblr’da yoktur. Yani silme işlemini yaptıysanız otomatik olarak tüm iletileriniz, tüm paylaşımlarınız, tüm kayıtlarını ve tüm bloglarınız silinmektedir. Kullandığınız blog linki de tekrar aktif hale gelmektedir. Yani başkaları istediği an sizin eskiden kullandığınız blog url’sini alarak sıfırdan yeni bir blog oluşturabilir.

Tumblr uygulamasında hesap dondurma yerine hesabı kesin olarak silme işlemi vardır. Dünya genelinde 250 milyona yakın kullanıcısının bulunduğu Tumblr kullanmak istemiyorsanız yukarıda verilmiş olan adımları takip ederek hesabınızı kalıcı olarak silebilrisiniz.

Yorum yap