Tümer Metin ve Ümit Davala artık Tivibu Spor Yorumcusu

Alanında uzman yorumcular ve spikerler ile sporun nabzını tutan Tivibu Spor ailesine Türk futbolunun iki efsane ismi daha katıldı.

  • 12 Eylül 2021
  • Tümer Metin ve Ümit Davala artık Tivibu Spor Yorumcusu için yorumlar kapalı
  • 453 kez görüntülendi.
Tümer Metin ve Ümit Davala artık Tivibu Spor Yorumcusu

Alanında uzman yorumcular ve spikerler ile sporun nabzını tutan Tivibu Spor ailesine Türk futbolunun iki efsane ismi daha katıldı. Milli takım ve kulüp kariyerlerinde birçok başarıya imza atan Tümer Metin ve Ümit Davala, Tivibu Spor ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

 

Tivibu Spor ailesi iki dev isimle büyümeye devam ediyor. Milli formayla Avrupa üçüncülüğü yaşayan, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile lig şampiyonluklarına uzanan Tümer Metin ve dünya üçüncüsü Türkiye kadrosunda olan, Werder Bremen ile Bundesliga’da şampiyonluk kupaları kaldırmış, Galatasaray’ın UEFA Kupası’nda zafere ulaşan kadrosunda yer alan Ümit Davala artık Tivibu Spor ekranlarında olacak.

 

Tümer Metin ve Ümit Davala her pazar Tivibu ‘Orta Nokta’da

Türk futbolunun iki efsanesi her pazar Tivibu Spor ekranlarında haftanın maçlarını ve spor dünyasındaki gelişmeleri değerlendirecek. Tümer Metin ve Ümit Davala’nın yorumları ile Erkut Öztürk’ün moderatörlüğündeki Orta Nokta 12 Eylül Pazar, 19.00’da Tivibu Spor izleyicileri ile buluşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı