Türk Eğitim Vakfı Mutlu Gün Kartları ile Öğretmeninize Unutulmaz Bir Hediye Verin

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü daha da anlamlı kılmak isteyenler için Öğretmenler Günü Kartlarını sunuyor.

  • 19 Kasım 2021
  • Türk Eğitim Vakfı Mutlu Gün Kartları ile Öğretmeninize Unutulmaz Bir Hediye Verin için yorumlar kapalı
  • 394 kez görüntülendi.
Türk Eğitim Vakfı Mutlu Gün Kartları ile Öğretmeninize Unutulmaz Bir Hediye Verin

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü daha da anlamlı kılmak isteyenler için Öğretmenler Günü Kartlarını sunuyor. TEV Öğretmenler Günü kartları gençlerin hayalleri, hikâyeleri yarıda kalmasın, hepsi eğitimlerini tamamlayarak Türkiye’nin aydınlık geleceğinin bir parçası olsun diye burs desteğine dönüşüyor.

 

Tam 54 yıldır maddi olanakları sınırlı olan öğrencilere burs desteği veren Türkiye’nin en köklüve öncü vakıflarından biri olan Türk Eğitim Vakfı (TEV), ilk yol göstericimiz öğretmenlerimizin günü olan 24 Kasım’ı, çok anlamlı bir hediye ile kutlamaya imkanı sunuyor.Öğretmenlerine TEV’in Mutlu Gün Kartları arasında yer alan “Öğretmenler Günü Kartları”ndan hediye edenler, öğrencilerin burs desteğine katkı sağlamış oluyor. 

 

 

Öğretmenleri için kart bağışında bulunmak isteyenler Türk Eğitim Vakfı’nın internet sitesi veya 444 0 838 no’lu telefon üzerinden “TEV Öğretmenler Günü Kartları” arasından seçim yapabiliyor. İletişim bilgileri ve burs miktarı girildikten sonra “TEV Öğretmenler Günü Kartları”dijital veya basılı olarak öğretmeninizin adresine teslim ediliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı