Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Ümraniye İlçe teşkilatının düzenlediği ‘Kadına Şiddete Hayır’ programına katıldı.

BİR ERKEK OLARAK UTANIYORUM Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Ümraniye İlçe teşkilatının düzenlediği ‘Kadına Şiddete Hayır’ programına katıldı.

  • 19 Kasım 2021
  • Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Ümraniye İlçe teşkilatının düzenlediği ‘Kadına Şiddete Hayır’ programına katıldı. için yorumlar kapalı
  • 357 kez görüntülendi.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Ümraniye İlçe teşkilatının düzenlediği ‘Kadına Şiddete Hayır’ programına katıldı.

BİR ERKEK OLARAK UTANIYORUM

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Ümraniye İlçe teşkilatının düzenlediği ‘Kadına Şiddete Hayır’ programına katıldı. Ümraniyeli vatandaşlara konuşma yapan Akgün, bir erkek olarak kadına şiddetin başrolünde olduğu için utandığını kaydetti.

KADINA ŞİDDETİN BAŞROLÜNDE OYNUYORUZ

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Ümraniye İlçe başkanı Hatice Urgun’a hazırladığı programdan ötürü teşekkür ederek; “Sevgili Ümraniyeliler öncelikle bu programa katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Bir erkek olarak maalesef ki kadına şiddetin başrolünde oynuyoruz. Bunun için de ben bir erkek olarak maalesef utanıyorum. Kadın bir anadır, kadın bacıdır, kadın yuvamızın temel taşıdır. Kadınlar olmadıktan sonra maalesef ki ülkemizde evimizde yuvamızda huzur olmaz. Bununla beraber bir kadın yönetici olarak Ümraniye İlçe Başkanımız Hatice Urgun’a göstermiş olduğu titizlikten ötürü çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık çok güzel bir program hazırlamış” dedi.

KANUNLARIN ETKİLİ OLMASI LAZIM

Akgün, kadını koruyan yasaların daha etkili olmasını gerektiğini belirterek; “Maalesef ki televizyonlarda izliyoruz… kadınlarımız gidip şikayette bulunuyorlar ancak sonrasında etkili bir ifade veya bilgisi olmadığı için evine gitmek zorunda kalıyor. Ve sabah bir bakıyorsunuz bir kadın cinayeti ya da bir bakıyorsunuz bir yaralamayla güne yeniden başlıyoruz”

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NİN YENİDEN YÜRÜRLÜĞE GİRMESİ GEREKİR

İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden gözden geçirilmesi gerekli OLDUĞUNU VURGULAYAN Akgün, “İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden yürürlüğe girmesi gerekmektedir. 21. Yüzyılda biz bugün bu ekonomik sıkıntıları yaşarken birde kadınlarımızla alakalı bu tarz olayların gerçekleşmesi bizleri üzmektedir. Bugün ekonomimizi görüyoruz, ülkemizin içinde bulunduğu durumu görüyoruz o yüzden birbirimize daha fazla kenetlenmemiz gerekiyor. Kadına şiddete bir erkek olarak Türkiye Değişim Partimizin bir Genel Başkan Yardımcısı olarak kadına şiddete hayır diyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı