Türkiye’nin global borsası Bitay, yeni ürün ve servislerini Dubai’de uluslararası yatırımcılara tanıttı

Türkiye’nin uluslararası ilk kriptopara borsası Bitay, Dubai’de düzenlenen ve 17 milyondan fazla uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yapan EXPO 2020 kapsamında “GITEX Technology Week” ve “Future B–chain Summit”te yenilenen marka yüzünü dünyaya tanıttı.

  • 22 Ekim 2021
  • Türkiye’nin global borsası Bitay, yeni ürün ve servislerini Dubai’de uluslararası yatırımcılara tanıttı için yorumlar kapalı
  • 368 kez görüntülendi.
Türkiye’nin global borsası Bitay, yeni ürün ve servislerini Dubai’de uluslararası yatırımcılara tanıttı

Türkiye’nin uluslararası ilk kriptopara borsası Bitay, Dubai’de düzenlenen ve 17 milyondan fazla uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yapan EXPO 2020 kapsamında “GITEX Technology Week” ve “Future B–chain Summit”te yenilenen marka yüzünü dünyaya tanıttı. Bitay, bu yılın Aralık ayından başlayarak aşamalar halinde sunacağı Bitay Coin, Visa Card, NFT Marketplace, Staking, Launchpad, FUEL+ sadakat programı gibi ürün ve hizmetleri ile uluslararası yatırımcıların beğenisini topladı.

Global çapta başlatmakta olduğu hizmetleri ile Türkiye’den globale açılan ilk kriptopara borsası olan Bitay, yenilenen marka yüzünü ilk kez EXPO 2020 Dubai çatısı altında düzenlenen “GITEX Technology Week” ve “Future B–chain Summit”te uluslararası yatırımcılara tanıttı. 

Bitay’ın b–chain tabanlı startup’ları hızlandırma ve yatırımcı ilişkileri kurma hizmeti veren TDeFi davetiyle katıldığı zirveye şirketi temsilen Bitay Global Operasyonlar Yöneticisi A. Mustafa Baltacı ve Bitay Hindistan Ülke Müdürü Amanjot Malhotra katıldı. Zirve 17-21 Ekim 2021 tarihleri arasında, binlerce uluslararası ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşti. A. Mustafa Baltacı zirvede Bitay’ın globalleşme yolundaki plan ve projelerine ilişkin bir sunum da gerçekleştirdi. 

Türkiye'nin ardından Hollanda, Estonya ve Hindistan'daki şirketlerinin kurulumu ve kripto borsası olarak lisanslama süreçlerini son hız sürdüren Bitay, bu kapsamda global operasyonlarına ve atamalarına da start verdi. Bununla birlikte Bitay, geniş ekosistemi ve bu yılın Aralık ayından başlayarak aşamalar halinde sunacağı Bitay Coin, Visa Card, NFT Marketplace, Staking, Launchpad, FUEL+ sadakat programı gibi ürün ve hizmetleriyle uluslararası yatırımcıların ilgi ve beğenisini topladı.

Bitay Global Operasyon Yöneticisi A. Mustafa Baltacı, “Bitay olarak ilk kez katıldığımız Dubai GITEX, bizim için oldukça verimli geçti. 150 bin katılımcının bizzat yer aldığı bu önemli fuarda biz de stand açan çok sayıda teknoloji ve fintech şirketinden birisi olduk. Fuar bünyesindeki Future B–chain Summit’te hem Bitay'ı anlattık hem de konuşmacı olarak yer aldık. Yaptığımız yüzlerce görüşme ve toplantı, Bitay olarak bölgede üstlenebileceğimiz roller ve pazardaki fırsatlar açısından oldukça yararlı geçti. Etkinlik sonrasında global yol haritamız doğrultusunda Körfez bölgesinde atmayı planladığımız adımları hızlandırmaya karar verdik.” değerlendirmesinde bulundu.

GITEX Teknoloji Haftası’nda Dubai Dünya Ticaret Merkezi, dünyanın en geniş teknoloji fuarlarından birine ev sahipliği yaptı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı