Tuvale Pozitif Yansımalar

Sanatçı Mahur Muşkara’nın ‘’Hayalimdeki Gerçek’’ isimli resim sergisi  Gt art & interiors sanat galerisinde sanat severlerin beğenisine sunuldu.

  • 22 Eylül 2022
  • Tuvale Pozitif Yansımalar için yorumlar kapalı
  • 188 kez görüntülendi.
Tuvale Pozitif Yansımalar

Sanatçı Mahur Muşkara’nın ‘’Hayalimdeki Gerçek’’ isimli resim sergisi  Gt art & interiors sanat galerisinde sanat severlerin beğenisine sunuldu.Endüstri mühendisi olan sanatçı çocukluk hayali olan ilk kişisel sergisini açmanın gururu ve sevincini bir arada yaşadı.

 

Seginin açılış kokteyline sanatçının yakınları ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.Küçük yaştan itibaren resime ilgi duyan ve resimle olan bağını bir şekilde devam ettiren sanatçı Mahur Muşkara’nın ‘’Hayalimdeki Gerçek’’ adını verdiği sergide toplam 19 eser görücüye çıktı.Tuval üzerine yağlıboya ile akrilik çalışmalardan oluşan resimlerde insan ve hayvan figürleri ön planda. Çalışmalarını tuale pozitif dokunuşlar olarak yorumlayan ressam Muşkara; ‘’  Gerek ekonomik tablolar gerekse iklim krizi, savaş tehditleri ve pandemi derken; Dünyada ve özellikle ülkemizde yaşam koşulları bizler için her geçen gün daha da zorlaşıyor. Stres altında gülümsemeye ve pozitif kalmaya ihtiyacımız olduğunu düşünerek bunu çizimlerime yansıtmak istedim.  Sergide ki çalışmalarım insanlar ve hayvanlar üzerine ben herkesin içinde renkli bir hayat olduğunu düşünüyorum ve bunu pozitif  yansımalar olarak tuvale yansıtmaya çalışıyorum.’’ Dedi. Sergi 22 Eylül 5 Ekim tarihleri arasında açık kalarak gezilebilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı