Tuzla moto kurye

  • 15 Ağustos 2021
  • Tuzla moto kurye için yorumlar kapalı
  • 965 kez görüntülendi.
Tuzla moto kurye

Tuzla moto kurye hizmetleri İstanbul genelinde çalışmaktadır. Moto kuryeler özellikle gün içerisinde gönderilmesi gereken acil evrakların teslimatında kullanılmaktadır. İstanbul’un tüm ilçelerine en geç 3 saat içerisinde teslimat gerçekleştirilir.

Tuzla moto kurye dikkat edilmesi gereken durumlar

Moto kuryeler firmaların bünyesinde çalışmaktadır. Moto kuryeye talep artması nedeniyle firmaların sayısında artış olmuştur. Bu artış dolandırıcı pek çok firmayı da beraberinde getirmiştir. Bir firmanın güvenilirliğini anlamak ve paketleri güvenle göndermek için dikkat edilmesi gereken durumlar bulunmaktadır:

  • Firmanın referansları kontrol edilmelidir. Ayrıca firmalara gelen müşteri yorumları da dikkate alınmalıdır.
  • Firmaların taşıma belgelerinin olmasına ve vergilerini ödediklerine dikkat edilmelidir.
  • Müşteri sipariş talebi oluşturduğunda paketinin sigortalanmasını istemelidir. Bu sayede müşteri herhangi bir olumsuz durumda mağdur olmayacaktır.
  • Müşteri ürünü paketlerken hava koşullarını dikkate almalıdır. Yağmur, kar gibi durumlarda paketler zarar görebilir. Ayrıca Tuzla moto kurye kapısına geldiğinde paket hazır bulunmalıdır. Aksi bir durumda kurye bekleme ücreti talep edecektir.
  • Müşteri gerekli adres bilgilerini doğru ve eksiksiz girmelidir. Yoksa kurye yanlış teslimat yapabilir.

Tuzla moto kurye paketim zarar görür mü?

Moto kurye firmaları için müşterilerin paketleri önemli ve değerlidir. Her pakete ayrı bir özen gösterilir. Ayrıca çoğu firma tarafından paketlere sigorta yapılmaktadır. Sigortalı bir paketin başına taşıma esnasında zarar geldiğinde müşteri mağdur olmayacaktır.

Moto kurye firmaları, eleman işe alırken gerekli eğitimleri alıp almadığına dikkat eder. Tecrübeli olmayan ve istenen şekilde araç kullanmayan kişiler işe alınmaz. Kuryeler kaza yapmaz. Bu sayede müşterilerin paketleri zarar görmez. Tuzla moto kurye hizmetleri ayrıca GPS üzerinden takip edilebilir. Bu durum müşteriye paketinin durumunu öğrenme seçeneği sunar.

Tuzla moto kurye ulaştırma seçenekleri neler?

Moto kurye firmalarının Ulaştırma seçenekleri değişiklik gösterir. müşteri sipariş talebi yaparken istediği Ulaştırma seçeneğini firmaya belirtmelidir. bu hizmete bağlı olarak firma tarafından yapılandırma yapılacaktır.  Tuzla moto kurye paket gönderim seçenekleri:

  • Standart gönderim: bu gönderim türü ile paketler müşterinin evinden alınır Ve ortalama 3 saat içerisinde teslimat adresine ulaştırılır. Bu en uygun fiyatı hizmettir.
  • Express gönderim: moto kuryenin müşterinin evinden aldığı paketler ortalama 2 saat içerisinde teslim edilir.
  • VIP gönderim: müşteriye özel çalışan kuryeler sipariş geldiği an yola çıkar. Bu gönderim ile paketler ortalama 45 dakika içerisinde teslim edilir. En pahalı gönderim türlerinden biridir.

Bu süreler tamamen İstanbul içerisinde geçerlidir. Ayrıca kaza, olumsuz hava koşulları ya da arıza gibi durumlar hesaba katılmadan hesaplanmıştır. Mesafe kısa olduğunda süre de kısalır. Müşteriden teslim alınan paket, belirtilen sürede teslimat adresine ulaştırılır.

Çoğu moto kurye firmasının gece hizmeti de vardır. Bu hizmet sayesinde müşteri istediği saatte gönderim yapabilir. Mesai saatlerini beklemesine gerek yoktur. Ancak bu hizmetin pahalı olduğu unutulmamalıdır.