Ücretsiz kitap seferberliği

Kızılay Gaziemir Şubesi ve Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları işbirliği ile hazırlanan projede 9-10-11.

  • 12 Ekim 2021
  • Ücretsiz kitap seferberliği için yorumlar kapalı
  • 502 kez görüntülendi.
Ücretsiz kitap seferberliği

Kızılay Gaziemir Şubesi ve Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları işbirliği ile hazırlanan projede 9-10-11. Sınıf öğrencilerine soru bankası hediye ediliyor

“Pandemide öğrencilerin eğitim eksiği kalmasın” ilkesinden hareketle çeşitli projeler geliştiren Gaziemir Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları, Türk Kızılay Gaziemir Şubesi ile ortak bir projeye imza attı. Proje kapsamında 9-10-11. Sınıf öğrencilerine tüm dersleri içeren soru bankası hediye edilecek. İhtiyaç sahibi öğrencilere kitaplar, Kızılay Gaziemir Şubesi yetkilileri tarafından ulaştırılacak.

Proje ile ilgili bilgi veren Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel, “ Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları ile ortak çalışma ile eğitimde fırsat eşitliği yaratarak soru bankası alamayan çocuklarımıza soru bankası vermeye başladık. Bu hizmeti bizlere sağlayan kurucu Ömer Yeğen’e çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları Kurucusu Ömer Yeğen, “Proje fikrinin oluşmasında özellikle pandemi dönemi çok etkili oldu. Fakat bizim geniş kitlelere ulaşma imkanımız yok. Yapılan bir hizmetin doğru yerlere gitmesi gerekiyor. Bunun için en doğru adresin Kızılay olduğunu düşündük. Kızılay’la beraber hareket etmeye başladık.

Daha öncede dağıtımlarımız oldu ancak Gaziemir Kızılay ile daha geniş kitlelere ulaştık. Projenin başında genel müdürümüz Canan İnci Yarar var. Onunla beraber bu projeyi yürütüyoruz. Doğru insanlara ulaşmak için Kızılay’la çalışma yapıyoruz. Amacımız çocuklara ulaşıp soru bankalarını iletmek. Gaziemir Kızılay’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı