Ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna dahil oldu

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a Burak Çelik dahil oldu.

  • 11 Aralık 2022
  • Ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna dahil oldu için yorumlar kapalı
  • 303 kez görüntülendi.
Ünlü oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna dahil oldu

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a Burak Çelik dahil oldu.

 

Yapımcılığını Güzel Adamlar Medya’nın üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam’da Burak Çelik ‘Jean Luc Tonnerre’ karakteriyle 13.bölümde (13 Aralık Salı günü) seyircinin karşısına çıkacak. Burak Çelik’in canlandıracağı Jean Luc Tonnerre karakteri, Cezayir Türk’ün (Oktay Kaynarca) karşısında yer alacak. Karakterin gerçek kimliği ise seyirciye büyük bir sürpriz yaşatacak.

 

Karakter 30’lu yaşlarının başında, aile kavramı olmayan, iyi eğitimli, çok konuşmaktan hazzetmeyen, sevgisini belli edemeyen, yeri geldiğinde nezaketine şaşırtacak kadar üsluplu, yeri geldiğinde bir ölüm makinesi, zeki, plancı, sabırlı gözü kara bir savaşçı.

 

“Ben Bu Cihana Sığmazam” her salı saat 20.00’da atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor!

 

Karakter Analizi: Jean Luc Tonnerre

Jean luc; Çad, Tahiti, Cibuti ve Guam ‘da sayısız operasyonlara girmiş bir ölüm makinesi.Fransızların Afrika sömürgelerinde bütün pis işlerini yapan adamlardan birisi… Guam’daki birliğinden firar etmiş ve şu an İstanbul’da. 30’lu yaşlarının başında, aile kavramı olmayan, iyi eğitimli, çok konuşmaktan hazzetmeyen, sevgisini belli edemeyen, yeri geldiğinde nezaketine şaşırtacak kadar üsluplu, yeri geldiğinde bir ölüm makinesi, zeki, plancı, sabırlı gözü kara bir savaşçı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı