vivo'dan yılbaşına özel çifte fırsat: myvivoshop ile alışveriş yap, Playstation 5 kazan

Akıllı telefon sektörünün öncü markası vivo, tüm ürünlerini kullanıcılarla buluşturduğu online mağazası myvivoshop’da tüketicilere yılbaşına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

  • 20 Aralık 2022
  • vivo'dan yılbaşına özel çifte fırsat: myvivoshop ile alışveriş yap, Playstation 5 kazan için yorumlar kapalı
  • 160 kez görüntülendi.
vivo'dan yılbaşına özel çifte fırsat: myvivoshop ile alışveriş yap, Playstation 5 kazan

Akıllı telefon sektörünün öncü markası vivo, tüm ürünlerini kullanıcılarla buluşturduğu online mağazası myvivoshop’da tüketicilere yılbaşına özel kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Yılbaşı özel kampanyaları ile 4.400 liraya varan kazanç imkânı sunan myvivoshop adresinden alışveriş yapanlar arasında yapılacak çekiliş ile, bir kişi yeni yılda Playstation 5 kazanma şansı yakalayacak. 

 

Akıllı telefon sektörünün yenilikçi markası vivo, ürünlerine internet üzerinden vivo Türkiye garantisi ve ücretsiz kargo seçenekleriyle ulaşma imkânı sunan online satış platformu myvivoshop’da teknoloji meraklılarına özel fırsatlar ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. myvivoshop üzerinden alışveriş yapan tüketiciler Playstation 5 kazanma fırsatı yakalıyor. 15 Ocak tarihine kadar myvivoshop üzerinden alışveriş yapan vivo meraklıları, her 4000 TL’lik harcamaları için bir çekiliş hakkı kazanıyor. Noter huzurunda 10 Şubat’ta düzenlenecek heyecanlı çekilişle bir kişi “Playstation 5” kazanma şansı bulacak. Kazanan kullanıcı 15 Şubat’ta açıklanacak. Çekiliş tüm modeller için yapılan alışverişlerde geçerli olacak. Ancak tüketicilerin tercihleri arasında özellikle V25 5G ve Y35 öne çıkıyor. 

 

Bu özel çekilişin yanı sıra vivo, yeni yıla girerken bu iki modele özel bir de yılbaşı kampanyası başlattı.  Tüketiciler myvivoshop üzerinden V25 5G satın aldıklarında yanında TWS 2 ANC modeli kablosuz kulaklık, ekran onarım paketi ve araç şarjı; Y35 satın aldıklarında da yanında 1 yıl ek garanti, TWS 2e ANC kablosuz kulaklık ve selfie çubuğu hediye ediliyor. 

 

V25 5G: Göz alıcı tasarım, üstün kalite ve mükemmel kamera performansı 

7.79 mm inceliğe ve 2.5D gövdeye sahip olan V25 5G, hafif ve ince gövdesi ile kullanıcıların ellerine rahat bir şekilde oturuyor. vivo, ilk kez V23 serisinde ortaya koyduğu, cihazların arka panelinin UV ışığına maruz kaldığında farklı açılarda farklı renklere dönüşmesini sağlayan devrim niteliğindeki Renk Değiştiren Florit AG Cam özelliğini V25 5G’de de sürdürüyor. Gün Doğumu Işıltısı renkli V25 5G’nin arka kapağı, güneş ışığına maruz kaldığında renk değiştiriyor, kapağın rengi altın sarısından kırmızımsı turuncuya dönüyor. Yükseltilmiş OIS (Optic Image Stabilisation – Optik Görüntü Sabitleme) ve EIS özelliklerine sahip 64MP OIS ultra algılamalı arka kamera ve 8MP geniş açılı kamera ile donatılmış V25 5G, mükemmel bir görüntüleme deneyimi sunuyor ve kullanıcıların yüksek kalitede süper geniş açılı kareleri kolaylıkla yakalamalarını sağlıyor. Optik Görüntü Sabitleme özelliği, fotoğraf çekilirken oluşan titremeyi gideriyor, mükemmel sarsıntı önleme performansı ile karanlık ortamlarda ve loş ışıkta bile son derece kaliteli fotoğraflar çekmenize olanak veriyor. Otomatik odaklama ve göz odaklama özelliklerine sahip 50MP ön kameraya sahip olan V25 kullanıcıların günün veya gecenin herhangi bir saatinde berrak görüntüler ve videolar çekmelerini sağlıyor. Cihazın ön kamerası ayrıca keskinliği optimize eden AI HD Algoritması ile donatıldı.  V25 5G, 42.000 kez düşme 6.000 defa USB takma çıkarma, -20 – 50 derece ekstrem çalışma ortamı sıcaklığı ve toza suya dayanıklılık sertifikası IP54 testleri gibi zorlu testlerden başarıyla geçerek kalitesini ispatlamış bir ürün.

 

Tam kalite kontrol testlerinin yıldızı: Y35

Gebze’de bulunan vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y35, şık ve zarif tasarımı gelişmiş teknoloji ile buluştuyor. Cihaz kullanıcılara güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisiyle yüksek performans, 8 GB RAM’i ile de yüksek bellek kapasitesi sunuyor. 256 GB depolama alanı kullanıcıların fotoğraf, video ve oyunlarını diledikleri kadar uzun süre güvenle saklamalarına olanak veriyor. 8 GB’a kadar boş olan ROM alanı genişletilmiş RAM olarak kullanılarak uygulamalar arasında daha sorunsuz geçiş yapılabiliyor, tüm uygulamaların tereddütsüz indirilip donma yaşamadan çalıştırılabiliyor. Y35, 2408×1080 piksel çözünürlüğe ve P3 renk gamına sahip 6,58 inç’lik ekranı, 90 Hz’e varan yüksek yenileme ve örnekleme hızı sayesinde video ve oyun severlere kusursuz görüntü ve keyifli bir izleme deneyimi sunuyor. 5000 mAh uzun ömürlü pili sayesinde Y35 ile 7 saatin üzerinde aralıksız oyun oynamak, 14 saatin üzerinde HD film izlemek mümkün oluyor. 18 W hızlı sarjı da bulunan cihaz, yapay zekâ destekli güç tasarrufu teknolojisi sayesinde yüzde 100 şarj edildiğinde yaklaşık 2 gün boyunca açık kalabiliyor. Y35’in Ultra Oyun modundaki E-spor modu da, sunduğu profesyonel standartlarda oyun deneyimi ile oyunlardan maksimum keyif almanızı sağlıyor. Y35’in 50 MP ana kamerası ve profesyonel kamera gibi ışık toplayan büyük sensörü gece çekilen fotoğraflarda bile tamamen canlı detayları yakalamayı sağlıyor. 2 MP Bokeh kamera, geliştirilmiş bokeh algoritması sayesinde daha canlı ve daha derin portreler, ön kameradaki 16 MP selfie sensörü de ortam ışığı hangi seviyede olursa olsun net ve canlı selfieler çekmeye imkan veriyor. 32.000 kez düşürme, 6.500 kez kulaklık bağlantısı, 6.000 kez USB kablo takıp çıkarma testlerinden başarıyla geçen cihaz ayrıca toza karşı IP5X ve suya karşı IPX4 sertifikalarına sahip.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı