Yaşar Aydın’a Samsun’da yoğun ilgi

Yurt gezilerine aralıksız devam eden Onur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın, Karadeniz programı kapsamında Samsun’a gitti.

  • 17 Eylül 2021
  • Yaşar Aydın’a Samsun’da yoğun ilgi için yorumlar kapalı
  • 433 kez görüntülendi.
Yaşar Aydın’a Samsun’da yoğun ilgi
Yurt gezilerine aralıksız devam eden Onur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın, Karadeniz programı kapsamında Samsun’a gitti. 
Onur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın, burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. 
Karadeniz programı kapsamında Samsun’da Onur İttifakı'na katılımlar için düzenlenen törene katılan Yaşar Aydın’a ilgi son derece fazlaydı. 
Onur İttifakı’na; AK Parti, İYİ Parti, MHP ve CHP’den katılım olması dikkat çekti. Her geçen gün halkın yoğun ilgisini çeken Onur İttifakı, hem iktidar partisine hem de muhalefet partilerine mensup kişilerin katılması Yaşar Aydın’ın başarısı olarak yorumlanıyor. 
 
CUMHURBAŞKANLIĞININ EN GÜÇLÜ İSMİ YAŞAR AYDIN
 
Siyasi kulislerde de Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın, mevcut iktidar ve muhalefette istediğini bulamayan kararsız ve arayış içindeki seçmenin tercihi haline geliyor. Her geçen gün halkın daha fazla teveccühünü kazanan Yaşar Aydın’ın, Cumhurbaşkanlığı yarışının en güçlü adayı olduğu siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. 
Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan ve halkın bağrına bastığı Yaşar Aydın, Samsun’da ‘Cumhurbaşkanı Aydın’ sloganlarıyla karşılandı. 
Samsun’da yoğun ilgi gören Yaşar Aydın ise, kendisine gösterilen coşkulu desteği karşılıksız bırakmayacak, yurt gezilerine aralıksız devam edeceklerini ve ülkede sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarının sözünü verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı