Yatırım Finansman, Yatırım Günü’nde ‘Umut Ormanı’nın ilk fidanlarını dikti

Yatırım Finansman, bu yıl ikinci kez kutladığı Yatırım Günü’nde, geleceğe yatırım yaparak ülkemize katkı sunmak amacıyla tüm sermaye piyasası paydaşları ve aracı kurum çalışanları için,  TEMA Vakfı’nın iş birliğiyle 3.

  • 14 Ekim 2022
  • Yatırım Finansman, Yatırım Günü’nde ‘Umut Ormanı’nın ilk fidanlarını dikti için yorumlar kapalı
  • 161 kez görüntülendi.
Yatırım Finansman, Yatırım Günü’nde ‘Umut Ormanı’nın ilk fidanlarını dikti

Yatırım Finansman, bu yıl ikinci kez kutladığı Yatırım Günü’nde,
geleceğe yatırım yaparak ülkemize katkı sunmak amacıyla
tüm sermaye piyasası paydaşları ve aracı kurum çalışanları için,
 TEMA Vakfı’nın iş birliğiyle 3.000 fidanlık ‘Umut Ormanı’ projesini hayata geçirdi.

 

Türkiye’nin ilk aracı kurumu olan Yatırım Finansman Menkul Değerler, bu yıl kuruluşunun 46. yıl dönümünü kutluyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışı, güçlü ortaklık yapısı, geniş ürün yelpazesi, gelişmiş teknolojik altyapısı ve yarım asra yaklaşan deneyimiyle Türk Sermaye Piyasası'nın öncü kurumlarından Yatırım Finansman, geçen yıl başlattığı geleneği devam ettirerek, kuruluş günü olan 15 Ekim’i ‘Yatırım Günü’ olarak kutluyor. 

 

Yatırım Finansman Genel Müdürü Eralp Arslankurt, “Türkiye’nin ilk ve öncü aracı kurumu olmanın verdiği sorumluluk bilinciyle geçen yıl hayata geçirdiğimiz, bu yıl ikincisini kutladığımız Yatırım Günü ile sermaye piyasalarının gelişimi için yatırım kuruluşları ve yatırım araçları konusunda toplumumuzda bilinirlik yaratılmasını ve bireylerin bu alanda farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Fidanlar, geleceğe umut olacak…

Kurum, Yatırım Günü’nün önemini aktarmak, geleceğe yatırım yaparak ülkemize katkı sunmak amacıyla tüm sermaye piyasası paydaşları ve aracı kurum çalışanları için, TEMA Vakfı ile Giresun Armutlu Ağaçlandırma Sahası’nda 3.000 fidanlık bir ‘Umut Ormanı’ projesini hayata geçirdi. Genel Müdür Arslankurt, “Bugün diktiğimiz fidanların daha iyi bir gelecek adına hepimize umut olmasını diliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı