Yayla’dan Güvenlik Güçlerine Anne Yemeği Tadında Yemek Hazır…

Gıda ve bakliyat sektörünün yenilikçi şirketi Yayla Agro, Türk ve dünya savunma sanayinin en büyük buluşmalarından biri olan IDEF’21 15.

  • 27 Ağustos 2021
  • Yayla’dan Güvenlik Güçlerine Anne Yemeği Tadında Yemek Hazır… için yorumlar kapalı
  • 623 kez görüntülendi.
Yayla’dan Güvenlik Güçlerine Anne Yemeği Tadında Yemek Hazır…

Gıda ve bakliyat sektörünün yenilikçi şirketi Yayla Agro, Türk ve dünya savunma sanayinin en büyük buluşmalarından biri olan IDEF’21 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’na katıldı. Yayla, dünyanın pek çok ülkesinden firma ve heyet katılımlarının gerçekleştiği fuarda, ev yapımı tadındaki Yemek Hazır ürünlerini tanıttı. Çorbadan etli kuru fasulyeye, pilavdan hoşafa kadar birbirinden lezzetli yemekler sunan Yayla, BPA’sız özel ambalajları sayesinde soğuk zincire ihtiyaç duymadan 36 aya kadar saklanabilen katkısız ve koruyucusuz Yemek Hazır ürünlerini sağlıkla sofralara taşıyor. Yayla, Yemek Hazır ile zorlu şartlarda görev yapan güvenlik güçlerinin ev yemeği özlemini bir nebze de olsa hafifletmeyi, sağlıklı ve pratik öğünlerle sofralarına lezzet katmayı hedefliyor. 

 

Bu yıl 17-20 Ağustos tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen IDEF’21 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı, her geçen yıl daha da güçlenen Türk savunma sanayinin ulaştığı noktayı ortaya koyan önemli bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. Fuar, 53 ülkeden 1.238 katılımcı firma, 83 ülkeden 169 heyet ve 613 heyet üyesinin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinden binlerce ziyaretçiyi bir araya getirdi. 

 

Yayla Agro, Türkiye ve dünyadaki savunma sanayi devlerine ev sahipliği yapan IDEF’21 fuarı ziyaretçilerine; katkısız ve koruyucusuz, soğuk zincire ihtiyaç duymadan 36 aya kadar tazeliğini ve lezzetini koruyan ev yapımı tadındaki ürünlerini tanıttı. Türkiye ve yurtdışında zorlu şartlarda görev yapan güvenlik güçlerinin sağlıklı beslenmesini sağlayacak Yemek Hazır ürünleri, lezzetleri kadar hemen tüketime hazır pratikliği ile de tercih ediliyor. 

 

Ev yapımı tadında ürünleri ile IDEF’21 15. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda büyük ilgi gören ve fuarın gerek yerli gerekse yabancı ziyaretçilerinden tam not alan Yayla, savunma sanayine yönelik çalışmalarına önümüzdeki dönemde de devam edecek. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı