Yenilgi sonrası çılgına döndü

  • 05 Ekim 2022
  • Yenilgi sonrası çılgına döndü için yorumlar kapalı
  • 721 kez görüntülendi.
Yenilgi sonrası çılgına döndü

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Inter,  Barcelona’yı Hakan Çalhanoğlu’nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Bu galibiyetle Inter, Bayern Münih’in 9 puan ve 6 puan gerisinde ikinci sırada yer alırken, Barcelona  3 puanla üçüncü sırada kaldı. 1xbetm.info

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, maçın ardından isabet eden top nedeniyle golün iptal edilmesiyle ilgili hakeme tepki göstererek, golü sayılmayan Ansu Fati, “Tabii ki kendimizi eleştiririz, oynamadık. Ama ben” dedi. Kızgınım Ansu’nun topa vurduğu eli hakkında konuşalım. Konuşmak için buraya gelmesi gereken bir yargıç. Bir şey söyleyemez.”

Xavi penaltı verilmediğini söyledi: “Bence hentboldu. Hakemler futbolda önemli bir rol oynar ve bu nedenle kararlarını gerekçelendirmek zorundadır. Sordum, bana hiçbir şey açıklamak istemediler” dedi.

Xavi, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk üç deplasman maçının tamamını kaybeden ilk Barcelona menajeri oldu.

2016’dan beri ilk kez!

Hakan Çalhanoğlu,  Eylül 2016’da CSKA Moskova’ya karşı oynadığı maçtan bu yana ilk Şampiyonlar Ligi golü için ceza sahası dışından Barcelona ağına bir roket gönderdi.

Hakan Çalhanoğlu, Inter – Barcelona oyuncusu seçildi. Maç sonunda galibiyet golünü atan

Hakan Çalhanoğlu, “Galibiyet bizim için çok önemliydi. Taraftarlarımız bizi çok destekledi, onlara bir cevap vermek zorunda kaldık. Biz böyle devam etmek istiyoruz. 2016’dan beri Şampiyonlar Ligi’nde gol atamadım. Bu benim için çok önemli bir goldü. Çok çalıştım ve hedefime ulaştığım için çok mutluyum. Sakin kalmalı ve her seferinde bir oyun düşünmeliyiz, dedi.