Yerel Üretim Vivo Y53s, Ekim’de satışta!

Dünyanın lider akıllı telefon üreticisi vivo, Türkiye’de üretilen modellerine yenilerine eklemeye devam ediyor.

  • 27 Eylül 2021
  • Yerel Üretim Vivo Y53s, Ekim’de satışta! için yorumlar kapalı
  • 584 kez görüntülendi.
Yerel Üretim Vivo Y53s, Ekim’de satışta!

Dünyanın lider akıllı telefon üreticisi vivo, Türkiye’de üretilen modellerine yenilerine eklemeye devam ediyor. Y11s ve Y20 modellerinin ardından “Yerli Üretim” logosuyla üretilen modeli Y53s’i Ekim ayı itibariyle satışa sunuyor. 

Y53s, 6.58 inç ekran boyutuna ve FHD+ çözünürlük sunan bir ekranan sahip. 5000 mAh super büyük pil ve yapay zeka tabanlı güç tasarrufu tekonolojisi ile Y53s, tam şarj kapasitesiyle 14,3 saate kadar online Hd video izleme veya 7,05 saat oyun oynama imkanı sağlıyor.

64 MP süper yüksek çözünürlük ana arka kamerası, kusursuz netlik sağlarken, arka kamerada yer alan Süper Gece Modu ile karanlıkta bile muhteşem gece çekim imkanı sunuyor. En dikkat çeken özelliği ise; 8 GB RAM + 4 GB Genişletilmiş RAM. 8 GB'lık Y53s'in gizli bir bellek avantajı bulunuyor. Boşta kalan ROM alanının 4 GB'a kadar olan kısmını, uygulamalar arası geçişi daha da akıcı hale getirmek için genişletilmiş RAM olarak kullanabiliyor. Tüm favori uygulamalarınızı indirin ve hepsini gönül rahatlığıyla herhangi bir gecikme olmadan çalıştırın!

 

vivo Hakkında;

vivo, ana işi akıllı cihazlara ve akıllı hizmetlere odaklanan lider, tasarım odaklı bir değere dayalı harika ürünler yaratan küresel bir teknoloji şirketidir. vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında arasında bir köprü kurmayı hedeflemektedir. Eşsiz yaratcılığı ile vivo, insanlara kullanılabilir bir mobil ve dijital yaşam sunar. İnovasyon, kullanıcı odaklılık ve benfen* gibi şirket temel değerlerini yanı sıra vivo, lider, uzun ömürlü, dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uygulamaktadır.

Mükemmelliğieriği sunmak için en iyi yerel yetenekleri bir araya getirip, geliştiren vivo, Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şangay, Xi'an, Taipei, Tokyo ve San Diego'daki 10 Ar-Ge merkezi ağıyla desteklenmektedir. 5G, yapay zeka, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık ve diğer gelecek vaat eden teknolojileri içeren en gelişkin kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanmaktadır. 

vivo’nun ayrıca Çin, Güney ve Güneydoğu Asya'da yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip beş yedi üretim merkezi (marka yetkili üretim merkezi dahil) bulunmaktadır. Şu an itibariyle vivo, satış ağını 50'den fazla ülke ve bölgede genişletmiştir ve dünya çapında 400 milyondan fazla kullanıcı tarafından sevilmektedir.

*"Benfen", doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma konusundaki tutumu açıklayan bir terimdir- bu, vivo’nun teknolojiyi iyilik için inşa etme misyonunun ideal açıklamasıdır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı