Yolcu360 ile 1 Dakikada Araç Kiralama

2021 yılında Deloitte tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi seçilen Yolcu360, misafirlerine çok daha kolay ve çok daha hızlı araç kiralama deneyimi yaşatmak üzere mobil uygulamasını güncelledi.

  • 24 Ağustos 2021
  • Yolcu360 ile 1 Dakikada Araç Kiralama için yorumlar kapalı
  • 470 kez görüntülendi.
Yolcu360 ile 1 Dakikada Araç Kiralama

2021 yılında Deloitte tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi seçilen Yolcu360, misafirlerine çok daha kolay ve çok daha hızlı araç kiralama deneyimi yaşatmak üzere mobil uygulamasını güncelledi. Yenilenen uygulamayla Yolcu360 misafirleri, tüm platformlarda 1 dakika gibi bir süre içinde kendileri için ideal kiralık araca ulaşabilecek.

Herkesin hızlı ve kolay araç kiralamasına olanak tanıyan ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi olarak büyümesini sürdüren Yolcu360, mobil uygulamasını hız kazandıracak yeniliklerle güncelledi. Misafirlerinden gelen geri bildirimler ile kullanım alışkanlıkları analiz edilerek güncellenen uygulama, 1 dakika içerisinde ideal aracın kiralanmasına olanak tanıyor.

Rekor sürede ideal araca ulaşım

Yolcu360’ın yenilenen uygulaması; yeni sıralama ve arama kriterleri, araçlar konusunda daha detaylı bir anlatım, artırılmış checkbox sayısı, yalınlaştırılmış üyelik ve giriş sayfalarıyla misafirlere 1 dakikadan daha kısa bir sürede rezervasyon yapma olanağı sağlıyor. Bunun dışında, tüm kampanyaların detaylarına ve katılım koşullarına tek sayfadan ulaşıma imkan tanıyor ve kullanıcıların kampanyalar konusunda kolayca bilgiye ulaşması sağlıyor. Yeni uygulamada misafirler geniş filtreleme seçenekleri ile değerlendirme puanı yüksek tedarikçileri listeleyebilirken, en yüksek puanlı araçları en düşük fiyattan yükseğe doğru sıralayabiliyorlar.

Yaşa uygun otomobili bulun

Yolcu360’ın yeni uygulaması, misafirlerin rezervasyon durumu, araç teslim şekli, kilometre limiti, ödeme bilgileri ve hatta tedarikçi rezervasyon numarası dahil tüm detayları aynı sayfada görebilmelerini sağlıyor. Kullanıcılar uygulamada promosyon kodlarını girerek indirimli araçları anında görebiliyorlar. 

Yolcu360, güncellenen uygulamasının misafirlere sunduğu en önemli yeniliklerden biri de kullanıcının yaşını belirterek araç seçebilecek olması. Genç kullanıcılardan alınan geri bildirim ve kiralama taleplerindeki yönelimin etkili olduğu yenilik ile minimum sürücü yaşı gibi yeni arama filtreleri, her yaşa uygun araçların rahatlıkla seçilebileceği sade bir arayüz Yolcu360 misafirlerini karşılıyor.  

Teknolojinin amacı hayatı kolaylaştırmak

2021 yılında Deloitte tarafından Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi seçilen Yolcu360’ın misafir mutluluk saplantılı bir marka konumlandırması ile hareket ettiğini belirten Yolcu360 Teknoloji Direktörü (CTO) M. Utku Altınkaya, teknolojik gelişiminin insan hayatını kolaylaştırmaya odaklanması gerektiğini ifade etti. Altınkaya, “Yolcu360 uygulaması ilk günden beri misafir ihtiyaçları ve deneyimine odaklanılarak geliştirildi. Dijitalleşmenin hızı kullanıcı davranışlarını da değiştiriyor ve özellikle yeni nesil kullanıcıların beklentileri günden güne artıyor. Lokalde elde ettiğimiz başarıyı globale taşıma yolculuğunda hep yenilenen ve misafirlerimizin hayatını kolaylaştıran bir gelişime odaklıyız, uygulamamız yeni haliyle büyük hız ve kolaylık sağlayacak. Bu uygulamayı geliştirmemizi sağlayan ve Yolcu360’ın misafir mutluluk saplantısını uygulamaya en güzel şekilde yansıtan değerli teknoloji ekibimizin üyeleri; Büşra Aplak’a, Caner Çolakoğlu’na ve Onur Kağan Aldemir’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı