Ytong ailesi, 52. Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda bir araya geldi

60 yıldır çağdaş yaşamın simgesi Türk Ytong  Türk Ytong 52’nci Yetkili Satıcılar Toplantısı “60 Yıldır Zirvede, Gelecek Bizimle” temasıyla 06-08 Ocak 2023 tarihlerinde Kıbrıs Elexus Otel’de düzenlendi.

  • 12 Ocak 2023
  • Ytong ailesi, 52. Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda bir araya geldi için yorumlar kapalı
  • 176 kez görüntülendi.
Ytong ailesi, 52. Yetkili Satıcılar Toplantısı'nda bir araya geldi

60 yıldır çağdaş yaşamın simgesi Türk Ytong 

Türk Ytong 52’nci Yetkili Satıcılar Toplantısı “60 Yıldır Zirvede, Gelecek Bizimle” temasıyla 06-08 Ocak 2023 tarihlerinde Kıbrıs Elexus Otel’de düzenlendi. Etkinlikte, 2023 yılı için belirlenen kurumsal hedefler paylaşıldı. Toplantıda ülkemizin gururu Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner’in yaptığı motivasyon konuşması büyük ilgi topladı.

Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk YtongTürkiye genelinde hizmet sunan yetkili satıcıları ile 52’nci kez buluştu. 2022 yılı değerlendirmesinin yapıldığı etkinlikte, 2023 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı. Ayrıca 2023 yılında ülke ekonomisi başta olmak üzere Ytong ve sektöre ilişkin rakamlar açıklandı. 

40 milyon metreküp üretime ulaştık 

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar yaptığı konuşmada dünyada ve ülkemizden yaşanan gelişmelerin iş dünyasını nasıl etkilediğine ilişkin görüşlerini aktardı. Türkiye’nin ekonomik açıdan çok zor bir süreçten geçtiği dönemde, inşaat sektöründeki yenilikçi ve öncü çalışmalarına hız kesmeden devam etmeyi başardıklarını belirterek, “2022’nin son ayında Türkiye’deki fabrikalarımızda 40 milyonuncu metreküp Ytong’u üretmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadık. Bu başarımızı hiç hız kesmeden sürdürmeye kararlıyız. 2023 yılı bizim için çok özel bir yıl. 60’ıncı yılımızda da “60 YILDIR ZİRVEDE, GELECEK BİZİMLE” diyoruz, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılının verdiği coşkuyla birlikte.” diye konuştu. 

Çağdaş yaşamın simgesi 

Fethi Hinginar, Ytong’un inşaat malzemeleri sektöründe her zaman attığı adımlarla çağdaş yaşamın ve sağlıklı konutların temel taşı olduklarına dikkat çekerek şöyle devam etti: 

“Hep öncü olduk, lider olduk. Çalışanlarımız ve yetkili satıcılarımızla birlikte büyük bir aile ve Türk ekonomisinin, inşaat sektörünün amiral gemisi markalarından biri olduk ve gelecek yıllarda da bu özelliklerimizi devam ettireceğiz. Zira hem ülkemizin hem de Ytong’un geleceğe dönük tüm konularda, çağın gerisinde kalmadan, tam tersine öncü rolünü sürdüreceğine inanıyorum. İş dünyasında bu yıl ve önümüzdeki yıllarda geleceğimizi şekillendirecek konular Sürdürülebilirlik ve Dijitalleşme olacak. Hepimizin bu çerçevede neler yapmamız gerektiğini öğrenerek, planlaması ve uygulamaya geçmesi gerekecek. Türk Ytong olarak, bu bilinçle ve yenilikleri yakından takip ederek kendimizi geleceğe hazırlıyoruz. Sahip olduğumuz güçlü ekiple de bu süreci en başarılı şekilde yürüteceğimize de yürekten inanıyorum.” 

2023’te hedefimiz, büyümek ve sürekli üretim 

Türk Ytong Genel Müdürü Tolga Öztoprak da konuşmasında inşaat sektörüne ilişkin önemli göstergeleri ve 2022 yılı faaliyetlerini değerlendirerek 2023 yılı için belirlenen hedefleri paylaştı. Türk Ytong’un 60 yıllık başarılı ve istikrarlı yolculuğunu özetleyen Öztoprak, şirketin pazar liderliğini ileri taşıyacak vizyonu, gelecek hedeflerini aktardı. “Pek çok yönüyle zor bir yılı geride bıraktık. Tüm olumsuzluklara rağmen hedeflerimizin üzerinde sonuçlara ulaşmayı başardık ve 1 milyon 500 bin metreküpün üzerinde bir satış gerçekleştirdik. Türk Ytong olarak 5 fabrikamız, saygın yetkili satıcılarımız ve deneyimli satış pazarlama ekibimizle ve iyi bir planlamayla müşterilerimizin yanında olduk, projelerine destek verdik. Ytong’a duydukları güven için bir kere daha teşekkür ediyorum. Türk Ytong olarak, sektördeki kalıcı izimizi güçlendirmeye, yeni başarı hikayeleri yazmaya hazırız.” dedi.

Toplantıda ülkemizin gururu Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner’in yaptığı motivasyon konuşması büyük ilgi topladı. Semih Saygıner konuşmasında başarının hedefe odaklı, sürekli, yılmadan ve yorulmadan çalışmaktan geçtiğinin altını çizerek yeteneğin, öğrenme isteği ve merak olduğu sürece anlam kazandığını söyledi.

Konuşmaların ardından 5 ila 55 yıl arasında değişen sürelerde Ytong yetkili satıcısı olarak faaliyet gösteren şirketlere Yetkili Satıcılar Kıdem Ödülleri verildi.  2022 yılında yüksek satış başarısına imza atan yetkili satıcılara “Başarı Ödülleri” takdim edildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı