Zavidoviçi Belediyesi’nden İzmir Bosna Sancak Derneği’ne Ziyaret

Zavidoviçi Belediye Başkanı Dr.

  • 05 Ekim 2021
  • Zavidoviçi Belediyesi’nden İzmir Bosna Sancak Derneği’ne Ziyaret için yorumlar kapalı
  • 390 kez görüntülendi.
Zavidoviçi Belediyesi’nden İzmir Bosna Sancak Derneği’ne Ziyaret

Zavidoviçi Belediye Başkanı Dr.Haşim Mujanoviç ve beraberindeki heyet, Manisa merkez ilçelerinden Yunus Emre Belediye'sinin davetlisi olarak yaptığı görüşmelerin ardından İzmir Bosna Sancak Derneği’ni ziyaret etti.

 

Başkan Dr.HaşimMujanoviç, ziyarette, İzmir Bosna Sancak Derneği’nin Bosna Hersek ve Sancak bölgesine yaptığı yardımlarla tanındığını hatırlattı. Zavidoviçi Belediyesi’nin orta Bosna’da bulunduğunu ifade eden Mujanoviç, “Biz de belediye olarak sizlerle ortak sosyal ve kültürel projeler hazırlayacağız. Birlikte çeşitli faaliyetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Ayrıca sizlerin aracılığıyla Türk yatırımcıyı Bosna Hersek'e davet ediyoruz” dedi.

 

İzmir Bosna Sancak Dernek Başkanı Abdullah Gül, Bosna Hersek'ten gelen belediye başkanının derneklerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gül, “Dernek olarak bizler yakın zamanda Orta Bosna'da meydana gelen sel felaketinde felaket zedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli çalışmaları yaparak destek vermiştik. Zavidoviçi Belediyesi de orta Bosna da bulunuyor bizler İzmir Bosna Sancak Derneği olarak birlikte sosyal ve kültürel projelere birlikte imza atacağımızı ve çok güzel projelerin ortaya çıkacağını düşünüyorum. Dernek olarak bizler Boşnak’ların yaşadığı her yere ulaşmaya ve yardım etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı