Zorlu PSM’de Bu Hafta: 28 Aralık – 3 Ocak

CMYLMZ – DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS //  28 – 29 ARALIK – 3 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 21.

  • 17 Aralık 2021
  • Zorlu PSM’de Bu Hafta: 28 Aralık – 3 Ocak için yorumlar kapalı
  • 436 kez görüntülendi.
Zorlu PSM’de Bu Hafta: 28 Aralık – 3 Ocak

CMYLMZ – DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS //  28 – 29 ARALIK – 3 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 21.00 

 

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum – Plus şovunun yeni sezon gösterileri ile Aralık ayında Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. 

 

Kapı Açılış: 20.00

CMYLMZ-Diamond-Elite-Platinum-Plus: 21.00

 

Bilet Fiyatları: 

1. Kategori – Genel Satış: 440,00 TL

2. Kategori – Genel Satış: 352,00 TL

3. Kategori – Genel Satış: 302,50 TL

4. Kategori – Genel Satış: 253,00 TL

5. Kategori – Genel Satış: 198,00 TL

6. Kategori – Genel Satış: 148,50 TL

 

 

EVLİLİKTEN SAHNELER // 28 ARALIK // 100 STUDIO // 20.30

10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan ideal eşler gibi görünen iki çocuk sahibi mutlu bir çiftin; bir çeşit sığınak olarak kurdukları evliliklerinin bazı dönemlerini yakından izleme fırsatını bulacak olan seyirci, bu çiftin sevgi, nefret, arzu, tekeşlilik, özgürlük, iletişimsizlik gibi kavramlarla mücadele edişlerini gözlemleyecek. Evlilikten Sahneler çoğu zaman kadın ve erkek kimliğinde önemli dönüşümlere yol açan ve onu biçimlendiren bir çerçeve haline gelen evliliği oyunun merkezine koyuyor. “İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?”, “Aile nedir?”, “Şefkat nedir?”, “Aşk nedir, ne değildir?” sorularına yanıt arayan Evlilikten Sahneler’de Ece Dizdar ve Öner Erkan’ın yanı sıra Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ve Naz Buhşem de rol alıyor. Sinemanın ölümsüz isimlerinden Ingmar Bergman’ın kült filminden, ödüllü oyuncu ve yönetmen Kayhan Berkin rejisiyle sahneye uyarlanan Versus Tiyatro ve Zorlu PSM ortak yapımı Evlilikten Sahneler, Aralık ve Ocak ayı boyunca Zorlu PSM’de seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

 

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

 

 

Edith // 28 ARALIK PERŞEMBE // touché // 21.00

 

Fransa’nın ünlü şarkıcısı “Edith Piaf”ın, nam-ı diğer “Kaldırım Serçesi”nin Zorlu PSM’de size anlatmak istediği bir hikaye var. “Kaldırım Serçesi”ni herkes tanıyor, peki Edith’le tanışmak nasıl olurdu? ‘’Edith’’ alışılagelmiş Kaldırım Serçesi figürünün dışında, seyircisine çok tanıdık gelen bir yabancı. Aşkları, kayıpları, hüzünleri ve şarkılarıyla günümüz dünyasına kolunun altında evini taşıyarak misafir gelmiş bir hikaye anlatıcısı. Selin Köseoğlu’nun yazıp yönettiği ve aynı zamanda ‘’Edith’’ karakterine hayat verdiği tek kişilik müzikli oyunu, Piaf’ın meşhur şarkılarının Türkçe yorumları eşliğinde seyirci ile buluşuyor. Edith karakteri ile seyirci karşısına çıkan Selin Köseoğlu’na, piyanoda Onur Avdan eşlik ediyor. Piaf’ın meşhur şarkılarının daha önce duymadığınız Türkçe versiyonları, Edith’in hikayesinin önemli bir kısmını oluşturuyor. Eşsiz deneyime sahne olacak Zorlu PSM’nin sevilen mekanı touché’de yerinizi ayırtabilirsiniz.

 

Kapı Açılış Saati: 19.30

Etkinlik Saati: 21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

 

 

MargaM “Bir Yol Deneyimi” // 29 ARALIK ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

 

Çetin Çetintaş’ın Mantra albümü MargaM’ın sahneye konulacağı bu performansta sadece mantraların büyüsüne eşlik etmekle kalmayacak, kimi mantralarda enerji çalışmaları ile interaktif bir deneyim yaşayacak, kimi mantralarda satsanglarla derin düşüncelere dalacaksınız. MargaM sizi esaslı bir yol deneyimine çıkarmak için Zorlu PSM’de bekliyor.

 

Kapı Açılış Saati: 20:00

Etkinlik Saati: 20:30

 

Bilet Fiyatları:

VIP Fiyat: 550,00 ₺ 

1. Kategori Fiyat: 320,00 ₺ 

2. Kategori Fiyat: 265,00 ₺ 

3. Kategori Fiyat: 195,00 ₺

 

 

TULUĞ TIRPAN TRİO // 29 ARALIK PERŞEMBE // touché // 21.00

 

Tuluğ Tırpan, Ozan Musluoğlu ve Ferit Odman ile Brad Mehldau’nun yaratı dünyasına bir nevi saygı duruşunda bulunduğu bir program ile 29 Aralık’ta touché'nin konuğu olacak. Mehldau’nun Radiohead, Beatles uyarlamaları, caz standartları yorumları, ustası Fred Hersch’den parçalar ve Tuluğ Tırpan’ın Mehldau için yazdığı özgün eserlere yer vereceği gecede geniş yelpazeli bir retrospektif sunulacak. Zorlu PSM touché Sahnesi’nde şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın!

 

Kapı Açılış Saati: 19.30

Etkinlik Saati: 21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

 

 

FERİT ODMAN QUARTET // 30 ARALIK PERŞEMBE // touché // 21.00

 

Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman, Downbeat dergisinden dört yıldızla taçlandırılmış olan Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer verecek. Odman'ın quinteti ile hard-bop dünyasının derinlerinde 30 Aralık Perşembe akşamı touché’de güzel bir yolculuğa çıkacaksınız. 

 

Kapı Açılış Saati: 19.30

Etkinlik Saati: 21:00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

 

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 03 OCAK // 100 STUDIO // 20.30

 

YouTube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her pazartesi 100 Studio’da izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri izleme fırsatı sunuyor!

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

Balkon Fiyat: 99,00 TL

 

 

 

Zorlu PSM’de Fiziki Mesafe & Hijyen Önlemleri 

 

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor. T.C Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş kişiler ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile etkinliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek. Etkinliklere katılmayı sabırsızlıkla bekleyen tüm sanatseverlere steril ve güvenli bir deneyim ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Zorlu PSM; aldığı önlemler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki mesafe kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin temizlik süreçlerinin yanı sıra düzenli olarak profesyonel ekiplerin desteğiyle dezenfekte de edilen Zorlu PSM, yakın zamanda hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Zorlu PSM içinde hem de gösteri salonlarındaki klima santrallerinde 100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en etkili yöntem olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı