Road House'ın New York Prömiyeri Lincoln Center'da Gerçekleşti

Amazon MGM Studios, 19 Mart Salı günü Road House filminin New York prömiyerini Jazz at Lincoln Center’da gerçekleştirdi.

  • 21 Mart 2024
  • Road House'ın New York Prömiyeri Lincoln Center'da Gerçekleşti için yorumlar kapalı
  • 99 kez görüntülendi.
Road House'ın New York Prömiyeri Lincoln Center'da Gerçekleşti

Amazon MGM Studios, 19 Mart Salı günü Road House filminin New York prömiyerini Jazz at Lincoln Center’da gerçekleştirdi.

Prömiyere katılanlar arasında, filmin oyuncuları Jake Gyllenhaal, Conor McGregor, Daniela Melchior, Lukas Gage, Arturo Castro, Darren Barnet, Dominique Columbus, Bob Menery, Hannah Love Lanier ve yönetici yapımcı Alison Winter yer aldı.

Geceye Kenan Thompson, Constance Wu, Aldis Hodge, Sonja Morgan, Danielle Cabral, Margaret Josephs, Jennifer Fessler, Dolores Catania, Robin Arzón, Ariel Helwani, Lovell Adams-Gray, Connor Wood, Cari Champion  ve daha birçok ünlü isim katıldı.

Road House

80’lerin kült klasiğinin adrenalin dolu yeniden uyarlaması Road House (Bar Fedaisi), 21 Mart’ta Prime Video’da yayınlanıyor. Doug Liman’ın yönetmenliğini yaptığı, Jake Gyllenhaal,  Daniela Melchior ve Conor McGregor’ın başrollerini paylaştığı Road House’un yazarlığını Anthony Bagarozzi, Chuck Mondry ve R. Lance Hill üstleniyor.

Emekli bir UFC dövüşçüsü Dalton (Jake Gyllenhaal) Florida Keys’teki bir barda güvenlik görevlisi olarak işe başlar. Cennet gibi görünen bu hayat, acımasız gangster Knox’un (Connor McGregor) ziyaretiyle kısa sürede cehenneme dönüşür. Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor. 

Yönetmen: Doug Liman

Senaryo: Anthony Bagarozzi, Charles Mondry

Hikaye: David Lee Henry ve Hilary Henkin ‘in 1989 yılının Road House senaryosundan uyarlanmıştır.

Kurgu: Anthony Bagarozzi, Charles Mondry, David Lee Henry

Yapımcı: Joel Silver

Yönetici Yapımcılar: JJ Hook, Alison Winter, Aaron Auch, Audie Attar

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Joaquim de Almeida, Austin Post, Conor McGregor, Lukas Gage, Arturo Castro, B.K. Cannon, Beau Knapp, Darren Barnet, Dominique Columbus, Bob Menery, Catfish Jean, Kevin Carroll, Travis Van Winkle, Hannah Love Lanier

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı