Yağmur Courtney yetenekleriyle ışık saçıyor

Altı dil biliyor.

  • 17 Ağustos 2023
  • Yağmur Courtney yetenekleriyle ışık saçıyor için yorumlar kapalı
  • 169 kez görüntülendi.
Yağmur Courtney yetenekleriyle ışık saçıyor

Altı dil biliyor… Pek çok dilde şarkı söylüyor… Güzelliğiyle dikkat çekiyor… Yağmur Courtney özellikleriyle Türkiye’nin yeni starı olmaya aday…

Yağmur Courtney, Almanya’da lise öğretmenliği yaparken, öğrencileri tarafından kendisine takılan .  Yağmur, “Courtney” ismini sahne adı olarak kullanmaya karar verdi. 6 dil konuşabilen ve pek çok farklı dilde şarkı söyleyebilen güzel şarkıcı kendisini Türkçe ifade etmek istedi ve besteler yapmaya başladı.

Yağmur C. ilk single çalışmasından önce müzikal anlamda “Söyle Almanya” gibi projelerde yer aldı… 10 senedir şan derslerinin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan güzel şarkıcı her tarzda beste yapabilme yeteneğine sahip…

Rnb, Soul, Jazz, Trap ve House ağırlıklı şarkı tarzlarından hoşlanan sanatçı, “Aşk Şarkısı Değil” adlı şarkıyı yazarken bir Trap şarkısı olarak hayal etmişti ilk etapta.
Ancak sonradan şarkıyı deep house olarak arkadaşı DJ Dekhan ile birlikte yeniden düzenledi.

Yağmur Courtney şarkısını şu sözlerle tanımlıyor:  “Aşk acısı çeken kadın ve erkekler klüpte bağıra çağıra bu şarkıyı söylesinler, bu bana hep iyi gelmiştir dinleyicilerime de iyi gelmesini temenni ederim.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı