Acronis'in msp'ler için siber güvenliğe vizyoner yaklaşımı frost radar'da öne çıkarıldı: uç mokta güvenliği, 2023

Siber korumada küresel bir lider olan Acronis, Frost & Sullivan’ın Uç Nokta Güvenliği için Frost Radar raporunda bu alandaki en iyi şirketlerden biri olarak öne çıkarıldı.

  • 21 Aralık 2023
  • Acronis'in msp'ler için siber güvenliğe vizyoner yaklaşımı frost radar'da öne çıkarıldı: uç mokta güvenliği, 2023 için yorumlar kapalı
  • 91 kez görüntülendi.
Acronis'in msp'ler için siber güvenliğe vizyoner yaklaşımı frost radar'da öne çıkarıldı: uç mokta güvenliği, 2023

Siber korumada küresel bir lider olan Acronis, Frost & Sullivan’ın Uç Nokta Güvenliği için Frost Radar raporunda bu alandaki en iyi şirketlerden biri olarak öne çıkarıldı. Rapor, Acronis’in inovasyon ve büyüme potansiyelini vurgulayarak, şirketin uç noktalarını koruma amacı güden veya bu korumayı artırmak isteyen kuruluşlar tarafından neden önemle değerlendirilmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Bu değerlendirme, MSP’lerin Acronis’i modern siber güvenlik için türünün en iyisi bir çözüm olarak gördüklerini gösteriyor.

 Siber korumada küresel bir lider olan Acronis, Frost & Sullivan’ın Uç Nokta Güvenliği Frost Radar raporunda en üst düzeyde değerlendirilen şirketler arasında yer aldı. Rapor, Acronis’in uç noktaları koruma ve bu korumayı artırma hedefi olan kuruluşlar tarafından önemli bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, şirketin inovasyon ve büyüme potansiyelini ortaya koyuyor. Frost & Sullivan bu yıl Acronis’i Frost Radar raporlarından birinde lider olarak ilk kez öne çıkarmıyor. Analist firma daha önce de Acronis’in hizmet olarak felaket kurtarma (DRaaS) yeteneğini ödüllendirmişti. Her iki raporda da lider olarak tanınmak, şirketin siber güvenlik ve veri korumanın kesiştiği siber koruma alanındaki odak noktasının ve liderliğinin altını çiziyor.

Raporda, zero trust erişimini destekleyen entegre, güvenli bir bulut çözümüne erişmek isteyen müşteriler için daha az, daha iyi ve daha kapsamlı güvenlik çözümlerinin önemine değiniliyor. Acronis’in Frost Radarındaki yeri, bu ihtiyaca entegre, türünün en iyisi yedekleme ve kurtarma, uç nokta koruma yönetimi, siber güvenlik ve kötü amaçlı yazılımdan koruma ile cevap verebilme yeteneğini gösteriyor. Frost Radar raporu, Acronis’in uç nokta tespit ve müdahale (EDR) ve veri kaybı önleme (DLP) alanlarındaki liderliğinin yanı sıra tek bir kapsamlı çözümde birden fazla entegre güvenlik katmanı sağlama becerisinin de altını çiziyor. Frost & Sullivan’a göre Acronis şu özellikleriyle öne çıkıyor:

 • Siber güvenliğe entegre bir yaklaşım: Frost & Sullivan, Acronis’in yapay zeka/ML tabanlı davranışsal algılama motorları, istismar önleme özellikleri, URL filtreleme, önleyici veri toplama ve yama yönetimi gibi uç nokta güvenlik yönetimi özellikleri dahil olmak üzere birden fazla uç nokta güvenlik katmanını entegre eden yeni platform geliştirmesini değerlendirdi. Bu entegre yaklaşım MSP’lere her şeyi kapsayan bir güvenlik koruması sunuyor, böylece müşterilerinin ağlarını güçlendirebiliyorlar.

• Kurumsal verileri koruma ve kurtarma yeteneği: Frost & Sullivan ayrıca Acronis’in yakın zamanda Veri Koruma alanında Yeni Ürün İnovasyon Ödülü kazandığının yanı sıra kuruluşun yeni davranış tabanlı DLP yeteneklerini de vurguladı. Bu hizmetler, Acronis’in verileri korumanın ve başarılı bir saldırı durumunda bu bilgileri kurtarmada da lider olduğunu gösteriyor.

Güvenliğin Geleceği Entegre ve Çok Katmanlı Çözümlerde Saklı

 Özellikle MSP’ler ve onların geniş ağları için güvenliğin geleceğinin entegre, çok katmanlı çözümlerde saklı olduğunu söyleyen Acronis Başkanı Gaidar Magdanurov, “Acronis Cyber Cloud, güvenilir modern veri koruma ve uç nokta tespiti ile kurtarma hizmetlerini bir arada sunarak MSP’lerin kolay, verimli ve güvenli siber koruma sağlamasına olanak tanıyor. Yönetilen hizmet sağlayıcılara en iyi güvenlik çözümünü sunmaya devam ederken Frost & Sullivan’ın çalışmalarımızı takdir etmesinden dolayı kendilerine minnettarız.” açıklmalarında bulundu.

Frost & Sullivan Güvenlik Endüstrisi Müdürü Sarah Pavlak ise konuyla ilgili “Sektörde 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Acronis, inovasyon, büyüme ve siber güvenliği dengeleme konusunda güçlü bir örnektir. Ekibin dijital ortamların güvenliğini sağlamaya yönelik entegre yaklaşımı, müşterilerinin ekosistemlerindeki varlıkların daha iyi korunmasını sağlıyor.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı