AgeSA'dan BES'te Mobille Hızlı Çözüm

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, İş Teknolojileri tarafından geliştirilen Bi’Tıkla Online Satış ile bireysel emeklilik planı satışlarını online olarak tamamlama imkanını sunuyor.

  • 07 Mart 2024
  • AgeSA'dan BES'te Mobille Hızlı Çözüm için yorumlar kapalı
  • 86 kez görüntülendi.
AgeSA'dan BES'te Mobille Hızlı Çözüm

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, İş Teknolojileri tarafından geliştirilen Bi’Tıkla Online Satış ile bireysel emeklilik planı satışlarını online olarak tamamlama imkanını sunuyor.

AgeSA İş Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı A. Fahri Arkan, BES satış süreçlerini hızlandırıp kolaylaştıran Bi’Tıkla ile bugüne kadar 55 ton CO2 emisyonunun önlenmesine ve 7000 ton su tasarrufuna katkı sağladıklarına dikkat çekiyor. 

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, dijitalleşme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve onlara “İyi ki” dedirtmek hedefiyle yeni uygulamalar sunan AgeSA, daha önce hayat sigortası satış süreci için saha ekiplerinin kullanımına sunduğu Bi’Tıkla Online Satış platformuna, BES ürünlerinin satış sürecini de taşıdı. Bi’Tıkla’da yer alan “mobil onay” fonksiyonuyla müşteriler BES satış sürecini mobilden hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabiliyor.

Bi’Tıkla’nın sadece müşterilerin hayatını kolaylaştırmakla kalmadığının, iş süreçlerini de iyileştirdiğinin altını çizen AgeSA İş Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı A. Fahri Arkan, “Tüm satış süreçlerimizi yenilikçi iş teknolojileriyle geliştirmeye devam ediyoruz. Son olarak alanında birçok ödül alan Bi’Tıkla Online Satış platformumuza BES ürünlerimizi de taşıdık. Bu yaklaşımla BES satış sürecini tüm müşterilerimizin mobilde tamamlayabileceği şekilde uçtan uca tasarladık. Bu sayede daha hızlı başvuru alınmasını, matbu form kullanımının kaldırılmasını ve uygun sistem kontrollerinin yapılmasını sağlarken, satış ekibimize yeni teknolojik yetkinlikler kazandırarak müşterilerimizin süreçlerini de kolaylaştırdık. Bi’Tıkla Online Satış platformumuz ile ortalama 55 dakikada tamamlanan BES başvuru sürecimizi artık 12 dakikaya indirdik ve operasyonel süreçlerimizde yaptığımız iyileştirmelerle de verimlilik sağladık. Bi’Tıkla’yı hizmete aldığımız günden bu yana 55 ton CO2 emisyonunun önlenmesine ve 7000 ton su tasarrufuna katkı sağladık ” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı