Akbank Sanat'ta Simyasal Bir Yolculuk, Disiplinlararası Canlı Bir Performans “Dreamer"

Dansın birleştirici gücüne kapılarını açan Akbank Sanat, 7 Mart Perşembe günü saat 20:00’de görsel ve fiziksel şiirler üreten disiplinlerarası sanatçı Andrea Hackl’in hazırladığı “Dreamer” performansına I.

  • 28 Şubat 2024
  • Akbank Sanat'ta Simyasal Bir Yolculuk, Disiplinlararası Canlı Bir Performans “Dreamer" için yorumlar kapalı
  • 71 kez görüntülendi.
Akbank Sanat'ta Simyasal Bir Yolculuk, Disiplinlararası Canlı Bir Performans “Dreamer"

Dansın birleştirici gücüne kapılarını açan Akbank Sanat, 7 Mart Perşembe günü saat 20:00’de görsel ve fiziksel şiirler üreten disiplinlerarası sanatçı Andrea Hackl’in hazırladığı “Dreamer” performansına I.D.F Istanbul ve Avusturya Kültür Ofisi İstanbul ile birlikte ev sahipliği yapıyor.

Kısa filmlerden oluşan disiplinler arası canlı performans “Dreamer” ile izleyiciler   müzik, film, şiir, görsel sanat çalışmalarına şahit olacak. Dünya ve doğa ile olan bağı kucaklayan Dreamer, tüm unsurların özünde birbirine bağlı olmasını kutlayacak.

Performansı öncesi Andrea Hack, profesyonel ve ileri seviye dansçılara dinamik hareketi keşfedeceği 5 günlük dans atölyesi de verecek. “Etkileşim – Beden Hallerinin Şiirselliği” başlıklı eğitimin amacı katılımcılara oyun alanı sunmak, merakla kendilerine meydan okumak için bir alan yaratmak ve vücudun akışkanlığına, çevikliğine ve yumuşak ama enerjik gücüne derinlemesine eğilmelerini sağlamak.

DREAMER
Performans

Sanatçı: Andrea Hackl (konsept, koreografi, film / görseller & dans) 

Tarih: 7 Mart 2024

Saat: 20.00

ETKİLEŞİM – BEDEN HALLERİNİN ŞİİRSELLİĞİ
Atölye

Eğitmen: Andrea Hackl
Tarih: 4/5/6/7/8 Mart 2024
Saat: 11:00-13:00
Seviye: Profesyonel/ileri seviye dansçılar ve profesyonel dans bölümü öğrencileri.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı