Akbanklı KOBİ'ler Yeni Yıla '100 Ödül, 100 Talihli Kampanyası' ile Başlıyor

Akbank, KOBİ müşterilerine özel bir yeni yıl çekilişi ile 100 talihli müşterisine 100 farklı Apple ürünü hediye ediyor.

  • 14 Aralık 2023
  • Akbanklı KOBİ'ler Yeni Yıla '100 Ödül, 100 Talihli Kampanyası' ile Başlıyor için yorumlar kapalı
  • 116 kez görüntülendi.
Akbanklı KOBİ'ler Yeni Yıla '100 Ödül, 100 Talihli Kampanyası' ile Başlıyor

Akbank, KOBİ müşterilerine özel bir yeni yıl çekilişi ile 100 talihli müşterisine 100 farklı Apple ürünü hediye ediyor. Tüm mevcut ve yeni Akbanklı şahıs şirketlerinin katılımına açık olan çekiliş kampanyası için son tarih 31 Aralık. 

Akbank, yeni yıla özel bir kampanya ile 100 talihli müşterisine 100 Apple ürünü hediye ediyor.  Çekiliş kampanyası 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli ve tüm mevcut ve yeni Akbanklı şahıs şirketlerinin katılımına açık olacak. 

Çekilişe katılmak için, Akbank Mobil uygulamasının ‘Kampanyalar’ sekmesi altındaki ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamak yeterli. Kampanyaya katılan her şahıs şirketi müşterisi, anında 5 çekiliş hakkı kazanacak. Ayrıca bankacılık uygulamasına farklı günlerde giriş yapan Akbanklılar, her giriş için ilave 1 çekiliş hakkı elde edecek. 

Akbank Ticari kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan müşteriler ise 5 adet ek çekiliş hakkının sahibi olacak. Ayrıca EFT/Havale işlemleri, otomatik fatura ödeme talimatı, üye işyeri başvurusu işlemleri yapan şahıs şirketi sahipleri de ek çekiliş hakları kazanacak. Kampanya kapsamında her bir Akbanklı, en fazla 30 adet çekiliş hakkı elde edebilecek.

31 Aralık 2023 tarihine dek sürecek kampanyanın ödülleri arasında iPhone Pro Max, Apple Watch Ultra 2, iPad Pro 11 ve Apple Airpods Max gibi yeni nesil cihazlar bulunuyor.

Akbank’ın müşterileri ile birlikte yeni yılı kutlamak amacıyla düzenlediği bu özel kampanyanın kazananları ise 9 Ocak’ta yapılacak çekilişle belirlenecek ve talihliler 11 Ocak’ta Takvim Gazetesi’nden duyurulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı