Aktif Ventures ve Trendbox'dan önemli iş birliği

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, iştiraki Aktif Ventures aracılığıyla Trendbox ile önemli bir iş birliğine imza attı.

  • 13 Şubat 2024
  • Aktif Ventures ve Trendbox'dan önemli iş birliği için yorumlar kapalı
  • 165 kez görüntülendi.
Aktif Ventures ve Trendbox'dan önemli iş birliği

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, iştiraki Aktif Ventures aracılığıyla Trendbox ile önemli bir iş birliğine imza attı. Aktif Ventures çatısı altında bulunan Türkiye’nin en güçlü API pazaryeri Apilion ile güçlerini birleştiren Trendbox, bünyesinde yer alan perakende satış noktalarında Aktif Bank’ın kredi API’leriyle ihtiyaç kredisi imkânı sağlayacak.

Girişim kurucusu olma misyonuyla faaliyetlerini sürdüren Aktif Bank ekosisteminin üyesi Aktif Ventures perakende sektörünün alışveriş datasını gerçek zamanlı olarak analiz eden Trendbox ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Anlaşma çerçevesinde Trendbox, hizmet sunduğu perakende satış noktalarına ihtiyaç kredisi imkânı sağlayarak ticaretlerini kolaylaştırmak için, Aktif Ventures’ın hayata geçirdiği Türkiye’nin en güçlü API pazaryeri Apilion’dan yararlanacak. 

Evsahibioğlu: ‘’Trendbox ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinden dolayı çok heyecanlıyız.’’

Aktif Ventures Genel Müdür Vekili Yasemin Evsahibioğlu, “Türkiye’nin en güçlü API pazaryeri Apilion aracılığıyla, perakende satış noktalarının dijital dönüşüm süreçlerinde büyük katkılar sağlayan Trendbox ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Birlikte heyecanla çıktığımız bu yolculukta Trendbox ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bilgen: “Artık bir fintek gibi hareket edeceğiz”

Trendbox Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bilgen ise hizmet sundukları perakende satış noktalarının ticaretini kolaylaştıran iş birliklerini hayata geçirdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “Güçlü iş birlikleriyle hizmet kapsamımızı genişletiyoruz. Aktif Ventures ile gerçekleştirdiğimiz ve sektöre katma değer yaratacak stratejik iş birliğimiz sayesinde artık bir fintek gibi hareket edeceğiz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı