Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Gömbe ve Bezirgan'da yayla şenliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi yayla kültürünün yoğun yaşandığı Antalya’da yayla şenlikleriyle bu kültüre katkı sunuyor.

  • 20 Temmuz 2023
  • Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Gömbe ve Bezirgan'da yayla şenliği için yorumlar kapalı
  • 169 kez görüntülendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden  Gömbe ve Bezirgan'da yayla şenliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi yayla kültürünün yoğun yaşandığı Antalya’da yayla şenlikleriyle bu kültüre katkı sunuyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kaş’ın Gömbe ve Bezirgan yaylalarında şenlik düzenleyecek. 21 ve 22 Temmuz tarihlerinde yapılacak şenliklerin yayla turizminin gelişmesi, tanıtılmasına ve yöresel kültürün gelecek nesillere aktarılmasına katkı sunması hedefleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 21 ve 22 Temmuz tarihlerinde Kaş’ın Gömbe ve Bezirgan Yaylalarında Yayla Şenlikleri yapılacak. 21 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek Kaş Gömbe Yayla Şenliği, saat 16.30’da Yörük Göçü ile başlayacak ve vatandaşlara keşkek ikramı yapılacak.

SEVCAN ORHAN KONSER VERECEK

Kaş Gömbe Yayla Şenliği kapsamında saat 19.00’da Merve Kalay, Egemen Balhan, Aslıhan Günay, Burcu Yamaner birbirinden güzel şarkılarıyla müzik ziyafeti sunacak. Mc Muhammet Büyüktepe’nin sunumuyla renklenecek gecede Dj Ediz Çam da performans sergileyecek. Kaş Gömbe Yayla Şenliği Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan konseri ile sona erecek. Orhan sevilen türkülerini yayla şenliğine katılan vatandaşlar için seslendirecek.

TOLGA ÇANDAR MÜZİK ZİYAFETİ SUNACAK

Kaş Bezirgan Yayla Şenliği ise 22 Temmuz Cumartesi günü sat 19.00’da keşkek ikramı ile başlayacak. Merve Kalay, Egemen Balhan, Aslıhan Günay, Burcu Yamaner şarkılarıyla şenliğe renk katacak. Saat 20.00’de ise Tolga Çandar sahne alacak. Halk müziğinin sevilen ismi, usta yorumcu Tolga Çandar, birbirinden güzel türküler seslendirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı