Axess'in Ekstre Böldür Özelliği İle Ekstra Rahat Et

Axess, finansal ihtiyaçlara pratik çözümler sunmaya devam ediyor.

  • 01 Eylül 2023
  • Axess'in Ekstre Böldür Özelliği İle Ekstra Rahat Et için yorumlar kapalı
  • 137 kez görüntülendi.
Axess'in Ekstre Böldür Özelliği İle Ekstra Rahat Et

Axess, finansal ihtiyaçlara pratik çözümler sunmaya devam ediyor. “Ekstre Böldür” özelliği ile ekstre borçlarını 2 veya 3 taksitte ödemek, alışverişleri daha esnek hale getirmek mümkün. “Axess’le İyi Yaşayanlar”, ay boyunca yaptıkları harcamalarını taksitlere bölerek çok daha kolay bir şekilde ödeyebiliyor.

Akbank’ın sektörde fark yaratan yeniliklere ve ürünlere imza atan Axess, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Gülse Birsel’in yer aldığı yeni reklam filminde, Axess ile yapılan harcamalar  daha esnek ve uygun koşullarda ödeme imkanı sunan Ekstre Böldür özelliği ile müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu özellik ile Axessliler ekstre borçlarını Juzdan’dan kolayca yönetebiliyor,  borçlarını 2 veya 3 taksite bölerek, ay boyunca biriken harcamalarının ödemesini daha esnek hale getirebiliyor.

Ekstre Böldür özelliğinde tutar sınırı bulunmuyor. Ekstre tutarı ister 100 TL ister 100.000 TL olsun, taksit seçenekleriyle ödeme yapmak mümkün. Bu sayede büyük harcamalar daha küçük taksitlere bölünüyor, bütçe yönetimi kolaylaşıyor. Özellikten, ekstre borcunun asgari ödeme tutarı ve de yasal olarak bölünemeyen harcamaların ödenmesi sonrasında yararlanılabiliyor.

Axess Ekstre Böldür özelliğini kullanmak isteyen Axessliler, Juzdan, Akbank Mobil veya İnternet bankacılığı platformlarından bu işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı