Bağcılarlılar Mini Golf keyfi yaşıyor

Bağcılar Meydanı’nda kurulan Mini Golf Etkinliği vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

  • 20 Temmuz 2023
  • Bağcılarlılar Mini Golf keyfi yaşıyor için yorumlar kapalı
  • 172 kez görüntülendi.
Bağcılarlılar Mini Golf keyfi yaşıyor

Bağcılar Meydanı’nda kurulan Mini Golf Etkinliği vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Özellikle çocuklar ve gençler gözetmen öğretmenler eşliğinde golf sporunu öğrenme imkânı buldu ve yeteneklerini geliştirdi.

Bağcılar Belediyesi ve Dünya Mini Golf Türkiye Temsilciliği ile ortaklaşa Mini Golf Etkinliği düzenlendi. Her yaştan vatandaşın katılım sağladığı açık hava etkinliği kapsamında Bağcılar Meydanı’na mini golf alanı kuruldu. Katılımcılar 5,5 metreden oluşan golf stantlarındaki 9 parkurda öğrendikleri mini golf dalında yeteneklerini sergilediler. Hedef olan en az sayıda parkurları tamamlayanlar başarılı olmanın sevincini yaşadı.

“Keyifli anlar yaşayan katılımcılar Mini Golf ile vaktin nasıl geçtiğini anlayamıyor”

Bağcılar’da insan sağlığına faydalı projeleri hayata geçirdiklerini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yine bir ilk olarak Mini Golf Etkinliği başlattıklarını belirtti. Bu spor dalına 6 yaşından itibaren her vatandaşın katılabildiğini kaydeden Özdemir, “Bildiğiniz gibi dünya ve Avrupa şampiyonasında 12,13 ve 14 yaşında çocuklar ile 75 yaşında büyüklerde yarışabiliyor. Bağcılar Meydanı mekân ve konum olarak bu spor dalı için en iyi imkanlar sunuyor. Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu spor dalını öğrenen ve oynayanlar vaktin nasıl geçtiğini anlayamadıklarını söylüyorlar. Bizler de mutlu oluyoruz” diye konuştu.  Özdemir, Bağcılar’dan mini golfçüler yetişmesini istediklerini de ifade etti. 17 Temmuz’da başlayan Etkinlik, 23 Temmuz’a kadar sürecek.

Meydan’da ayrıca denge sörfü ve futbol dart etkinliği ile akşam Gençlik Yaz Konseri düzenleniyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı