Başkan Altay Konyalı Sporseverleri Milli Takıma Destek Olmaya Davet Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin Letonya ile Konya’da oynayacağı maç dolayısıyla A Milli Futbol Takımımıza başarılar diledi.

  • 11 Ekim 2023
  • Başkan Altay Konyalı Sporseverleri Milli Takıma Destek Olmaya Davet Etti için yorumlar kapalı
  • 130 kez görüntülendi.
Başkan Altay Konyalı Sporseverleri Milli Takıma Destek Olmaya Davet Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin Letonya ile Konya’da oynayacağı maç dolayısıyla A Milli Futbol Takımımıza başarılar diledi. Konya’nın Milli Takımımıza her zaman uğurlu geldiğini belirten Başkan Altay, Konyalı sporseverleri 15 Ekim Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak maçta Milli Takımımıza destek olmaya çağırdı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye ve Letonya arasında Konya’da oynanacak maç için A Milli Takıma başarılar diledi. 

A Milli Futbol Takımımızın daha önce Konya’da önemli zaferler kazandığını anımsatan Başkan Altay, millilerin 15 Ekim Pazar günü bir kez daha Konya’da kritik bir sınav vereceğini dile getirdi.

Gruptaki konumu itibariyle Konya’da oynanacak Letonya maçının büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Altay, “Daha önce şehrimizde oynanan Fransa, Hollanda ve İzlanda maçlarında olduğu gibi Letonya maçında da Konya olarak Milli Takımımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. Konya, milli takımımıza her zaman uğurlu geldi. Takımımız inşallah bu sefer de alacağı galibiyetle ülkemizi gururlandıracak. Milli Takımımızın başarısı için Konya olarak tüm kalbimizle destek vereceğiz. Sporcularımızın azim ve yetenekleriyle bu zorlu maçtan da başarılı bir sonuç alacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye’nin gururu olan milli takımımıza Letonya karşısında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Altay, biletleri satışa çıkan Türkiye-Letonya Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakasının 15 Ekim Pazar günü 21.45’te Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacağını belirterek, tüm Konyalı futbolseverleri Milli Takıma destek olmaya davet etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı