Başkan V. Özkan Talimat Verdi Spor Okullarına İlgi Büyük Oldu

Menderes Belediyesi Spor Okulları için kayıt süreci başladı.

  • 17 Temmuz 2023
  • Başkan V. Özkan Talimat Verdi Spor Okullarına İlgi Büyük Oldu için yorumlar kapalı
  • 160 kez görüntülendi.
Başkan V. Özkan Talimat Verdi Spor Okullarına İlgi Büyük Oldu

Menderes Belediyesi Spor Okulları için kayıt süreci başladı. İlk günden yoğun katılım yaşandı.

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan’ın talimatıyla öğrencilere yönelik gerçekleşecek spor okulları için kayıt dönemi başladı. 1 ağustosta başlayacak kurslar öncesi spor okullarına ilgi yoğun oldu. Basketbol, futbol, voleybol, boks ve jimnastik branşlarında eğitimlerin verileceği kurslar 15 Mayıs’ta sona erecek.

Ücretsiz ulaşım, 5 merkezde eğitim

3 spor salonu ve 2 futbol sahasında gerçekleşecek eğitimler hafta içi her gün sürecek. 5 ile 15yaş arası çocukların katılabileceği spor okulları için 5 merkez belirlendi. Görece Çok Amaçlı Spor Salonu, Gümüldür Çok Amaçlı Spor Salonu ve MEGEM’de salon sporlarının eğitimi, 19 Mayıs Stadı ve Özdere Ortaköy Halı Sahası’nda ise futbol eğitimi verilecek. Öğrencilerin spor merkezlerine ulaşımı için de belediye tarafından ücretsiz servis sağlanacak

Kurslara davet

Spor eğitimine önem verdiğini kaydeden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ Özellikle çocuklarımızın gelişimine büyük katkı sunan sporun çocuklarımızın hayatında önemli bir yer edinmesi için spor okullarımızı başlatıyoruz. 10 ay süre ile çocuklarımız belirlediğimiz 5 spor branşından istediklerine katılabilecek. Kaytılarımızı başlattık ve ilk günden yoğun bir talep ile karşılaştık. Evlatlarımızın spora olan ilgisi bizi de mutlu ediyor. Bize güvenen ailelerimize de bu konuda çocuklarını yönlendirdikleri için teşekkür ederim. 2008-2018 yılları arasında doğumlu tüm çocuklarımızı ücretsiz olan spor kurslarımızdan yararlanmaya davet ediyorum’’ dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı