Bayraklılı sporculardan Kick Boks başarısı

Spor alanındaki başarıları ve milli takımlar düzeyinde yetiştirdiği sporcularıyla fark yaratan Bayraklı Belediyesi, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası şampiyonada üçüncü oldu.

  • 14 Ağustos 2023
  • Bayraklılı sporculardan Kick Boks başarısı için yorumlar kapalı
  • 141 kez görüntülendi.
Bayraklılı sporculardan Kick Boks başarısı

Spor alanındaki başarıları ve milli takımlar düzeyinde yetiştirdiği sporcularıyla fark yaratan Bayraklı Belediyesi, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası şampiyonada üçüncü oldu. Turnuvaya 7 ilden 200 sporcu katıldı.

Başkan Serdar Sandal, “Bayraklı’nın gururu olan tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

200 SPORCU KATILDI

Bayraklı Belediyesi, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen iller arası turnuvaya ev sahipliği yaptı. Etkinliğe 7 ilden 200 sporcu katıldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvaya takım olarak katılan Bayraklı Belediyesi, üçüncü oldu. Bayraklı’nın başarılı sporcuları bir kez daha ilçenin gururu oldu. 

TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz ve onları destekliyoruz. Bayraklı Belediyesi; çocuklarımızın, gençlerimizin gayreti ve başarıları sayesinde altyapıda, gençlik ve sporda lokomotif bir güç haline geldi. Bu konuda biz de üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapmaya devam edeceğiz. İlçemizi gururlandıran tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı