BBC First Ağustos Ayında Yeni Yapımlarıyla İzleyiciyi Ekranlara Kitleyecek

BBC First yeni yapımlarının ilk sezonlarıyla Ağustos ayına heyecan katıyor.

  • 12 Temmuz 2023
  • BBC First Ağustos Ayında Yeni Yapımlarıyla İzleyiciyi Ekranlara Kitleyecek için yorumlar kapalı
  • 199 kez görüntülendi.
BBC First Ağustos Ayında Yeni Yapımlarıyla İzleyiciyi Ekranlara Kitleyecek

BBC First yeni yapımlarının ilk sezonlarıyla Ağustos ayına heyecan katıyor. Yeni polisiye dizisi “Mavi Işıklar” ve ikinci bir şansla yaşayan Ursula’nın hikayesini anlatan “Sonsuz Hayat” Ağustos ayında BBC First ekranlarına geliyor.

BBC First’ün yeni polisiye dizisi “Mavi Işıklar” (Blue Lights) heyecanlı bir yolculuğun kapılarını aralıyor. Polis olmanın hiç de kolay olmadığı Kuzey İrlanda’nın Belfast bölgesinde işe alınan üç acemi polis memuru deneme sürelerini mümkün olan en başarılı şekilde tamamlamaya çalışıyor. Adaleti sağlamaya çalışan ekip, uyuşturucu çeteleri, militanlar, casuslar, bölge halkı ve hatta kendi teşkilatlarıyla mücadele ediyor. Acil müdahale ekibi olarak görev yapan polis memurları her kesimden insanla karşı karşıya kalıyor ve bu kişilere yardım eli uzatıyor. Deneme süresindeki üç polis memurundan en az birinin başarısız olması beklendiği için baskı giderek artıyor. Yerel bir suç çetesine yönelik soruşturmanın hızlı bir şekilde kapatılmasıyla tehlikeli konular gündeme geliyor ve suçluları koruyanlar aranmaya başlıyor. “Mavi Işıklar” (Blue Lights) ilk sezonuyla 17 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de BBC First’te izleyiciyle buluşuyor.

 

Ursula’nın sonsuz hayatta yolculuğu

Kate Atkinson’ın çok satan romanının büyüleyici bir uyarlaması olan “Sonsuz Hayat” (Life After Life), doğduğu anda henüz ilk nefesini almadan hayata veda eden ve aynı gece tekrardan doğan Ursula Todd’un hayat hikayesini ekranlara taşıyor. Tekrar hayata gelmesinin ardından Ursula’nın kader ve ikinci şanslar eksenindeki hikayesi başlıyor. Bu hikayesinde iki dünya savaşı, İspanyol gribi ve 20. yüzyılın önemli olaylarına tanıklık ederken yolu Hitler ile kesişiyor. Kendini farklı yaşamlarda bulan Ursula’nın hikayesini anlatan “Sonsuz Hayat” ( Life After Life), 21 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’de BBC First’te ekranlara geliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı