Boyner'in Yeni Adresi Antalya Kemer Oldu

Türkiye’nin dört bir yanındaki mağaza sayısını her geçen gün artıran Boyner’in yeni durağı Antalya’nın Kemer ilçesi oldu.

  • 07 Ocak 2024
  • Boyner'in Yeni Adresi Antalya Kemer Oldu için yorumlar kapalı
  • 166 kez görüntülendi.
Boyner'in Yeni Adresi Antalya Kemer Oldu

Türkiye’nin dört bir yanındaki mağaza sayısını her geçen gün artıran Boyner’in yeni durağı Antalya’nın Kemer ilçesi oldu. Keyifli alışveriş deneyimini Antalyalılarla buluşturan Boyner, Türkiye’deki 111. mağazası ile dünyaca ünlü markaların en özel koleksiyonlarını tek bir çatı altında sunmaya devam ediyor. 

Müşteri deneyimini odağına alan ve yaşayan mağaza konseptleriyle dikkat çeken Boyner, Antalya’nın Kemer ilçesinde açtığı yeni mağazasıyla Türkiye’nin 40 ilinde 111 mağazaya ulaştı. Boyner, modern ve yenilikçi tasarıma sahip Kemer mağazasında yüzlerce markanın kadın, erkek, çocuk giyim koleksiyonlarına, çantadan ayakkabıya ve ünlü kozmetik markalarına kadar pek çok kategoriye ev sahipliği yapıyor. 

Boyner, 1.200 metrekarelik mağazasında modanın en sevilen markalarından Fabrika, Aeropostale, Calvin Klein, Jack&Jones ve Tommy Hilfiger başta olmak üzere dünyaca tanınan çok sayıda markanın en yeni koleksiyonlarını Kemerlilerle buluşturuyor. Hayatının merkezine iyi yaşamı ve sporu alanlar için adidas, Nike ve Puma’nın giyimden ayakkabı ve aksesuarlara kadar en özel parçaları da Boyner Kemer’de aktif yaşam meraklılarını bekliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı