Canik Can Dostları İçin Farkındalık Oluşturuyor

Canik Belediyesi Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı.

  • 29 Eylül 2023
  • Canik Can Dostları İçin Farkındalık Oluşturuyor için yorumlar kapalı
  • 139 kez görüntülendi.
Canik Can Dostları İçin Farkındalık Oluşturuyor

Canik Belediyesi Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı. 

Sokak hayvanlarına karşı duyarlı toplumlar yetiştirmek için ilçede anlam yüklü programlar gerçekleştiren, ilçe genelinde oluşturduğu mama ve su üniteleri ile veteriner hizmetleri başta olmak üzere sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını özveriyle sürdüren Canik Belediyesi, hayvanlarının korunması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. 2 Ekim 2023 tarihine kadar başvuruların kabul edildiği ve hayvan dostu nesillerin temelini oluşturmak, onların korunması konusunda toplumda bilinç oluşturulması hedeflenen Canik Belediyesi Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren katılımcılar birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacak. 

 

Son Başvuru 2 Ekim 

Çocuklar ve gençlerde hayvan sevgisi oluşturmak ve tüm canlılara karşı saygılı nesiller yetiştirmek için çalışmalarına devam eden Canik Belediyesi, ilçede düzenleyeceği fotoğraf yarışmasıyla hayvan hakları konusunda farkındalık oluşturacak. Katılımcılar, her yaş grubundan tüm amatör ve profesyonel katılımcılara açık olan yarışmaya, fotoğraf kompozisyonu içerisinde evcil hayvanına yer verdiği fotoğraflarla katılabilecek. Canik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Canik Belediyesi Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen katılımcıların canik.bel.tr adresini ziyaret edebileceği, son katılım tarihinin 2 Ekim 2023 olduğu ve katılımcıların fotoğrafları yarisma@canik.bel.tr mail adresine göndermesi gerektiği bildirildi. Yarışmaya gönderilen fotoğraflar, 3 Ekim tarihinde ilçede düzenlenecek olan Canik Belediyesi Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği’nde oluşturulacak sergide görücüye çıkacak. 

Canik Belediyesi Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması’nda ödül almaya hak kazanan katılımcılar, 3 Ekim 2023 tarihinde ilçede gerçekleştirilecek olan Canik Belediyesi Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği’nde açıklanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı