CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Aydar'dan 'çevre' duyarlılığı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, kendisine seçim sürecinde destek veren kişilerin sprey boyayla yazdığı bir duvar yazısını temizleyerek çevre kirliliğine karşı duyarlılık örneği gösterdi.

  • 23 Ocak 2024
  • CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Aydar'dan 'çevre' duyarlılığı için yorumlar kapalı
  • 131 kez görüntülendi.
CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Aydar'dan 'çevre' duyarlılığı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, kendisine seçim sürecinde destek veren kişilerin sprey boyayla yazdığı bir duvar yazısını temizleyerek çevre kirliliğine karşı duyarlılık örneği gösterdi. Başkan Aydar, “Ceyhan’ı kirleterek seçimi kazanmak istemem. Bizi sevenler bir daha böyle bir şey yazmasınlar” dedi.

Henüz 30 yaşındayken 2019 Yerel Seçimlerinde Ceyhan Belediye Başkanı seçilen ve ilçe halkının hayallerini yarım bırakan kumpas davasından alnının akıyla çıktıktan sonra gönül verdiği partisi CHP’den yeniden Başkan Adayı gösterilen Kadir Aydar, ilçede merkez-köy ayrımı yapmadan ziyaretlerine devam etti.

Yarım kalan hikayelerini tamamlayarak umutların yeniden yeşerdiği ve insanların yeniden mutlu yaşadığı bir Ceyhan’ı inşa etmek için kolları sıvayan Aydar’ı her kesimden vatandaş bağrına bastı. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve kendisine aktarılan sorunları not alan Başkan Aydar, kimseyi çaresizlikle baş başa bırakmayacağını vurguladı.

 

‘CEYHAN’IN BÖYLE KİRLETİLMESİNE KARŞIYIM’

Ziyaretleri sırasında yolculuk yaparken bir su kanaletinin beton duvarına sprey boyayla “Bu aşk bitmez Kadir” yazıldığını gören Başkan Aydar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı  Mehmet Onurcan Kurt ile bu yazıyı temizleyerek çevre kirliliğine karşı duyarlılık örneği gösterdi. Gördüğü destek için teşekkür eden ancak aynı duyarlılığı destekçilerinden de görmek istediğinin altını çizen Başkan Aydar, “Son zamanlarda Ceyhan’ın birkaç yerinde böyle yazılar gördüm. Biliyorum bizi destekliyorsunuz ama Ceyhan’ın böyle kirletilmesine karşıyım. Bizi desteklemek sokak duvarlarına yazı yazmak değildir. Ceyhan’ı kirleterek seçimi kazanmak istemem. Bizi sevenler, bir daha böyle bir şey yazmasınlar. Seçim tertemiz bir şekilde adaylar arasında saygılı bir şekilde gerçekleşsin” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı