“Clean the Sea!” 9 Mart 2024'te Steam'e Yelken Açıyor!

Ülkemizin önde gelen mobil oyun geliştiricilerinden Backpack Games tarafından geliştirilen Clean the Sea!, yarın itibarıyla Steam üzerinde çıkışını gerçekleştiriyor.

  • 08 Mart 2024
  • “Clean the Sea!” 9 Mart 2024'te Steam'e Yelken Açıyor! için yorumlar kapalı
  • 96 kez görüntülendi.
“Clean the Sea!” 9 Mart 2024'te Steam'e Yelken Açıyor!

Ülkemizin önde gelen mobil oyun geliştiricilerinden Backpack Games tarafından geliştirilen Clean the Sea!, yarın itibarıyla Steam üzerinde çıkışını gerçekleştiriyor. Mobil platformlarda oldukça popüler olan çevresel macera (environmental adventure) türünde bir oyun olan Clean the Sea!, oyunculara daha temiz ve parlak bir geleceğin kapılarını aralıyor.

Clean the Sea!’de oyuncular, sakin ama kirli bir sanal okyanusta yalnız bir geminin dümenine geçerek çeşitli çevresel zorluklarla mücadele ediyorlar. Oyunun basit ve anlamlı bir hedefi var: Atıkları toplamak, deniz yaşamını kurtarmak ve her çöp parçasını ortadan kaldırarak çevredeki pozitif değişimin dalga dalga yayılmasını gözlemlemek.

Mütevazı bir tekne ile oyuna başlayan oyuncular, enkazlardan kaynak toplayarak gittikçe büyüyen okyanus kirliliği tehdidiyle mücadele etmeye hazır bir filo inşa ediyorlar. Her yükseltme ile oyuncunun etki alanı ve verimliliği genişlerken tek bir geminin çabası küresel bir harekete dönüşüyor.

Clean the Sea! geri dönüşüm sürecini simüle eden meditatif ama ilgi çekici bir deneyim sunmakta.  Bu deneyim sadece eğlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda atık yönetimi ve geri dönüşüm konularında oyuncuları eğitiyor. 

Oyuncular, Antarktika’nın buzlu sularından Amsterdam’ın ikonik kanallarına yolculuk ederken eylemlerinin sonuçlarına doğrudan tanık olacaklar. Bir zamanlar bulanık ve pis olan sular deniz yaşamı ve renklerle dolup taşarak oyunun dinamik çevresel etkilerini gözler önüne serecek. 

Clean the Sea!, 9 Mart 2024’te Steam üzerinde yayında. Zamanımızın en önemli sorunlarından birinin bu eğlenceli olduğu kadar dokunaklı keşfinde dümene geçin ve değişimin temsilcisi olun. 

Daha fazla bilgi için lütfen backpack adresini ziyaret edin veya bizi X üzerinde @backpack_games hesabından takip edin. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı